Βίντεο δείχνει μια γυναίκα να υποστηρίζει δυο ανθρώπους που δέχονται λεκτική επίθεση και γίνεται viral!
Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που σέβονται τον συνάνθρωπό τους.

Ο ρατσισμός είναι ένα φαινόμενο που δεν έχει, ακόμη, εξαλειφθεί, και να σου πω την αλήθεια δε ξέρω αν θα μπορέσει ποτέ κάποιος να δώσει τέλος σε αυτόν.

Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δε διστάζουν να επιτεθούν σε συνανθρώπους τους με σκοπό να τους μειώσουν για την καταγωγή τους. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε βίντεο και φανερώνουν ακραίες συμπεριφορές.

Αυτή τη φορά ένα νέο βίντεο κάνει την εμφάνιση του στα social media και εμφανίζει μια γυναίκα, η οποία, θέλησε να υποστηρίξει δυο άλλες γυναίκες, όταν δέχτηκαν λεκτική επίθεση σε σούπερ μάρκετ του Κολοράντο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο διάλογος μεταξύ των δυο γυναικών έγινε σε υψηλούς τόνους και έγινε ως εξής :

«Θα καλέσω την αστυνομία. Άφησε αυτές τις γυναίκες ήσυχες. Φύγε από εδώ», φώναξε στην Linda Dwire (η γυναίκα που έκανε την επίθεση), η Kamira Trent (η γυναίκα που υποστήριξε τις δυο γυναίκες από το Μεξικό).

«Προέρχεσαι από μια γενιά που καταστρέφει τον κόσμο», της απάντησε η Dwire και η Kamira της έδωσε μια εξαιρετικά καλή απάντηση λέγοντας «Όχι, δεν είναι έτσι. Έχω σεβασμό. Δεν παρενοχλείς τον κόσμο έτσι».

Αποφθέγματα και γνωμικά κατά του ρατσισμού

Σηκώνοντας το δάχτυλο απέναντι στη γυναίκα που στήριξε με τον τρόπο της,τις δυο Μεξικανές, η Dwire της είπε «Θα χάσεις τη χώρα σου».

«Δε θα παρενοχλείς γυναίκες που μιλούν ισπανικά», της είπε για μια ακόμη φορά και έφυγαν από το διάδρομο όπου διαδραματίστηκε το σκηνικό.

Εν τέλει η αστυνομία βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ και προχώρησε στη σύλληψη της γυναίκας. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και της απήγγειλαν κατηγορίες για παρενόχληση και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα πρέπει να δώσει το παρόν στο δικαστήριο τον Νοέμβριο.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία:

Σύμφωνα με τις συνεντεύξεις των γυναικών που βρέθηκαν στο περιστατικό, η Dwire άκουσε τις δυο γυναίκες να μιλούν ισπανικά και τις διέκοψε, ρωτώντας τες αν μένουν στην Αμερική. Της απάντησαν πως μένουν μόνιμα στη χώρα και εκείνη αμέσως τους είπε πως πρέπει να μάθουν αγγλικά και ύψωσε τον τόνο της φωνής της.

Η Kamira που βρισκόταν στον ίδιο διάδρομο, άκουσε τη γυναίκα να λέει: «Είστε στην Αμερική. Είστε στη δική μου χώρα. Δε μπορείτε να μιλάτε ισπανικά εδώ.Πρέπει να μιλάτε αγγλικά αν μένετε στην Αμερική».

Η Trent μιλώντας στο BuzzFeed News είπε πως η γυναίκα θύμωνε ακόμη περισσότερο και πως της είπε ότι η Αμερική είναι ελεύθερη χώρα. Η άλλη γυναίκα είπε πως δεν την αφορά αυτό που συμβαίνει.

Από την πλευρά της, η γυναίκα που επιτέθηκε στις δυο Μεξικανές, είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το BuzzFeed News, πως δεν είναι ρατσίστρια και πως είναι πατριωτικό το θέμα που προέκυψε. «Όταν έρχεται κόσμος στη χώρα μου, πρέπει να μιλούν αγγλικά για να δείξουν πως την αγαπούν».

Το βίντεο έχει γίνει viral και τα σχόλια, σχεδόν όλων, δείχνουν πως συμφωνούν με την υποστήριξη των δυο γυναικών και με τη σύλληψη της Trent. Έχει πάνω από 500.000 προβολές στο Twitter και στο Facebook πάνω από 1.000.000.

Δες το βίντεο:

 

Δες και αυτό: Οι αγκαλιές κάνουν καλό σύμφωνα με τους επιστήμονες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;