5 μύθοι που θέλουν οι αστρολόγοι να σταματήσουμε να πιστεύουμε!
Μήπως έχουμε παρεξηγήσει κάποια πράγματα;

Η αστρολογία είναι μέρος της καθημερινότητας μας, όσο και αν δε θες να το παραδεχτείς.

Μια από τις πιο κοινές ερωτήσεις που μπορεί κάποιος να σου κάνει είναι: «Τι ζώδιο είσαι;» και εκεί καλείσαι να δώσεις την απάντηση.

Η αστρολόγος, Cindy Mckean, μιλώντας στο Bustle δήλωσε πως ο κόσμος πιστεύει σε κάποιους μύθους που υπάρχουν γύρω από την αστρολογία και θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

#1.Η αστρολογία είναι μόνο ένα trend.

Η μελέτη της αστρολογίας υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων και πολλοί λαοί μελετούν τα ζώδια και τα άστρα. Δε δημιουργήθηκε «χθες». Στα μεσαιωνικά χρόνια η αστρολογία ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και τη μελετούσαν έντονα.

#2.Η αστρονομία και αστρολογία είναι το ίδιο πράγμα.

Η αστρολογία μελετά τα άστρα με σκοπό να μελετήσει την επίδραση στα ζώδια ενώ η αστρονομία μελετά τα σώματα και το σύμπαν. Η αστρολογία μελετά τις επιπτώσεις των πλανητών στη Γη ενώ η αστρονομία μελετά το σύμπαν έξω από τη Γη.

#3.Η αστρολογία βασίζεται στη μαγεία.

Η αστρολόγος γελάει με αυτόν τον μύθο. Μπορεί η επιστήμη να μην έχει καταφέρει να εξηγήσει ακριβώς την αστρολογία αλλά συνδέεται με πολλά φαινόμενα τα οποία μελετά.

#4.Η αστρολογία είναι γεμάτη γενικεύσεις.

Πολλοί αστρολόγοι επενδύουν αμέτρητες ώρες για να εξηγήσουν φαινόμενα, να μελετήσουν χάρτες και ο κάθε άνθρωπος είναι τελείως διαφορετικός όταν μιλάμε για την αστρολογία. Κάποια κοινά χαρακτηριστικά υπάρχουν αλλά μέχρι εκεί.

#5.Η αστρολογία είναι ίδια σε όλες τις κουλτούρες.

Σε πολλούς πολιτισμούς θα συναντήσει κάποιος την αστρολογία και δεν είναι λίγοι οι λαοί που ασχολήθηκαν και ασχολούνται έντονα με αυτή. Στην Ινδία χρησιμοποιούν άλλο σύστημα σε σχέση με την Ευρώπη.

Δες και αυτό: Ζώδια και τσακωμός: Πώς θα τσακωθεί μαζί σου ο σύντροφος που έχεις επιλέξει;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;