Next Top Model: Άφωνοι οι κριτές με υποψήφια! (video)
Άλλο ένα επεισόδιο του Next Top Model μας κράτησε σπίτι!

Το 5ο επεισόδιο του Next Top Model προβλήθηκε χθες και για μια ακόμη φορά είδαμε νεαρά μοντέλα και κορίτσια της διπλανής πόρτας να προσπαθούν να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν μια θέση στο σπίτι.

Οι κριτές Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βίκυ Καγιά και Δημήτρης Σκουλός υποδέχτηκαν στο πλατό του Next Top Model κορίτσια από την όμορφη Κρήτη και όπως είδαμε ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένοι.

Το χθεσινό επεισόδιο, μπορούμε να πούμε, πως ήταν σχετικά ήπιο σε σχέση με τα προηγούμενα καθώς οι κριτές ήταν πιο cool και είδαν κορίτσια που τους εντυπωσίασαν αρκετά.

Μια κοπέλα κατάφερε να ξεχωρίσει λίγο παραπάνω από τις υπόλοιπες (όλες είναι κούκλες, δεν το συζητώ), και το όνομα αυτής Χριστιάννα. Η υποψήφια κατάφερε να κερδίσει από το πρώτο της βήμα τους κριτές και όλοι ενθουσιάστηκαν μόλις την είδαν να εμφανίζεται.

Ο μεγαλύτερος φαν της ήταν ο σχεδιαστής, Άγγελος Μπράτης ήθελε να την «κλείσει» αμέσως για κάποια από τις επιδείξεις του.

Η Χριστιάννα είναι επαγγελματίας μοντέλο, έχει πάρει τρεις τίτλους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν τόσο εντυπωσιασμένη από την υποψήφια, που της είπε πως θα γίνουν φίλες και πως θα την πάρει μαζί της στη Νέα Υόρκη! Τέτοια χαρά!

Δες το νεαρό μοντέλο:

Δες και αυτό: Καλλιστεία 2018: Κόπηκε από το Next Top Model και βγήκε STAR HELLAS!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
0'
54 - 60
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;