Καθηγητής ΤΕΙ Σερρών: Χρηματικά ποσά, εργασία ή σεξ για να περάσουν οι φοιτητές το μάθημά του!
Σοκαριστικές αποκαλυψεις βγαίνουν στο φως. Όλα δείχνουν πως ο καθηγητής ΤΕΙ Σερρών περνούσε το μάθημα μόνο με την καταβολή ανταλλάγματος!

Συνελλήφθη καθηγητής ΤΕΙ Σερρών μετά από τρομακτικές αποκαλύψεις για τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε στον τρόπο “διδασκαλίας” του. Ηχογραφίες που έχουν περάσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύουν καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του.

Η είδηση που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αποκαλύπτει την παράνομη δράση καθηγητή στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Οι κατηγορίες που του επιρρίπτονται είναι αυτές της δωροληψίας, αφού οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για απόσπαση ανταλλαγμάτων από φοιτητές προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν το μάθημά του.

Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται πως “έκοβε” φοιτητές και φοιτήτριες που παρακολουθούσαν το μάθημά του και κατόπιν τους ζητούσε διάφορα ανταλλάγματα για να τους εξασφαλίσει την επιτυχία τους. Μάλιστα συνελήφθησαν και δύο ιδιοκτήτες φροντιστηρίου της ίδιας πόλης, ως άμεσοι συνεργοί του.

Μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., την οποία προκάλεσαν καταγγελίες, ήρθαν στο φως τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να του καταγγελθούν κατηγορίες και να σχεδιαστεί δικογραφία εις βάρος του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση αναφέρει πως τα ανταλλάγματα που ζητούσε αφορούσαν είτε στην παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε στην συγκεκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για την παρακολούθηση δήθεν μαθημάτων στο φροντιστήριο των φερόμενων ως συνεργών του καθηγητή. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές καταγγελίες από φοιτήτριες που περιγράφουν πως ο συγκεκριμένος καθηγητής ζητούσε ως αντάλλαγμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του, για να τους περάσει στα μαθήματα. Η αστυνομία έχει στα χέρια της ακουστικό υλικό από μαγνητοφωνημένες συνομιλίες και συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη αρχικά ένας απ’ τους δύο ιδιοκτήτες του φροντιστηρίου, την ώρα που φέρεται να παραλάμβανε χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα από καταγγέλλοντα, ενώ ακολούθησαν οι άλλες δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση, ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια και γραφεία των εμπλεκόμενων, κατά τις οποίες βρέθηκαν στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 178.045 ευρώ, 15 βιβλιάρια καταθέσεων και τραπεζικά εμβάσματα με συνολικό ποσό μεταφοράς 140.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δίσκοι και φορητές μονάδες αποθήκευσης δεδομένων.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και της άμεσης συνέργειας στην πράξη αυτή, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ οι συλληφθέντες οδηγούνται αύριο για τα περαιτέρω στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;