Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Από neolaia.gr Team 2 Οκτωβρίου 2018

Γίνε καλύτερος και απογείωσε τη φοιτητική ζωή σου!

Η φοιτητική ζωή θα σε βοηθήσει να χτίσεις μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόποι που μπορείς να δοκιμάσεις.

Εχθρός του καλού είναι μόνο το καλύτερο και δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ τη συγκεκριμένη φράση.

Οι φοιτητές έχουν ένα μόνιμο άγχος που αφορά στη βελτίωση των επιδόσεων και της γενικότερης ζωής τους. Μέσω πολλών τρόπων προσπαθούν να βρουν αυτό που θα τους βοηθήσει για να γίνουν καλύτεροι σε ότι κάνουν.

Οι τρόποι είναι ιδιαίτερα απλοί και δε χρειάζεται να σπάσεις το κεφάλι σου για να τους βρεις.

1.Άφησε τις ανασφάλειες στην άκρη.

Δεν έχουν χώρο στη ζωή σου και πρέπει να το καταλάβεις. Οι ανασφάλειες σε κρατούν πίσω και δε σε αφήνουν να γνωρίσεις όμορφα πράγματα. Όταν επιτρέπεις στις ανασφάλειες σου να αναλάβουν δράση, τότε χάνεις σημαντικά πράγματα. Δε τις χρειάζεσαι… αποδέξου πως είσαι μοναδικός.

2.Μάθε να ακούς.

Όταν κάποιος σε διορθώνει ή σου τονίζει τα λάθη σου, δεν το κάνει γιατί θέλει να νιώσει ανώτερος. Θέλει το καλό σου και θέλει να μάθεις μέσα από αυτά. Γίνεσαι καλύτερος μέρα με τη μέρα μέσα από αυτόν τον απλό τρόπο.

3.Ανέπτυξε καλές συνήθειες.

Θέλεις να είσαι υγιής, δυνατός και γεμάτος ευεξία; Τότε πρέπει να αλλάξεις το lifestyle σου και να είσαι προετοιμασμένος για άλλες τακτικές.

4.Ασχολήσου με τη ψυχολογική σου κατάσταση.

Αν δεν είσαι καλά μέσα σου, δε θα είσαι πουθενά. Πρέπει να δουλέψεις με τον εαυτό σου για να γίνεις καλύτερος. Απαρίθμησε αυτά που σε ενοχλούν και δούλεψε πάνω σε αυτά. Εννοείται πως δε θα αλλάξεις, απλά θα βελτιωθείς.

5.Απομάκρυνε τους αρνητικούς ανθρώπους.

Ναι, υπάρχουν απλά δεν τους αναγνωρίζεις. Δε χρειάζεσαι αρνητισμό στη ζωή σου… Κανείς μας δεν τον χρειάζεται γιατί πολύ απλά δε μας επιτρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Μπορείς να ακούσεις τις απόψεις όλων, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να αφήσεις ότι αρνητικό στην άκρη.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 7 συμβουλές ενός καθηγητή στους πρωτοετείς

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486