Nomads: Επιτέλους! Ανακοινώθηκε το όνομα που περιμέναμε! (video)
Άλλα τέσσερα ονόματα που θα δούμε στο Nomads!

Χαμός θα γίνει στο Nomads φέτος!

Άλλα τέσσερα ονόματα ανακοινώθηκαν και ένα από αυτά το θέλαμε πολύ! Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη που συμμετείχε στο reality Next Top Model και με τα λόγια της σκόρπισε ίντριγκα αλλά και γέλιο;

Ε, λοιπόν το κορίτσι πάει Nomads και όπως είδαμε στην εκπομπή «Το πρωινό» είναι έτοιμη για να κερδίσει.

Εκτός από το μοντέλο, ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Χρήστο Βασιλόπουλο (ηθοποιός), Τραϊάνα Ανανία (ηθοποιός) και ο Δημήτρης Μαρμαράς, ο οποίος είναι από την Κύπρο και είναι κομμωτής.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 10 παίκτες και περιμένουμε να δούμε τις υπόλοιπες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει η παραγωγή.

Οι παίκτες θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη και θα ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα έχει φέτος τη δυνατότητα να κατεβάσει ένα ειδικό application που θα αφορά το Nomads και μέσω αυτού θα μπορεί να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη. Το app θα είναι διαθέσιμο για smartphones και για άλλες έξυπνες συσκευές.

Η συγκεκριμένη φάση θυμίζει πολύ τον τρόπο που ψήφιζε το κοινό στο μουσικό reality Rising Star που είδαμε στον Antenna και αναμένεται να ενθουσιάσει το κοινό.

Να σου θυμίσουμε πως ο νικητής του Nomads θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ και όλοι περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων.

Δες το απόσπασμα:

Δες και αυτό: Nomads: Άλλοι δυο παίκτες προστέθηκαν στο reality! Δες ποιοι είναι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;