Nomads: Άλλοι δυο παίκτες ανακοινώθηκαν - Δες τους!
Σιγά-σιγά μας τους δείχνει η παραγωγή του Nomads.

Το Nomads ξεκινά!

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση των δυο πρώτων παικτών που θα συμμετάσχουν στο Nomads, σήμερα μαθαίνουμε για άλλους δυο νέους παίκτες. Από ότι φαίνεται καθημερινά θα μαθαίνουμε για τους παίκτες που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι καθώς μας τους δείχνουν δυο-δυο. Άραγε τι μας επιφυλάσσουν για αύριο;

Μέσω της εκπομπής «Το πρωινό», ανακοινώθηκαν δυο παίκτες. Μάλιστα, ο ένας από τους δυο θα σου θυμίσει παλιές, καλές δόξες καθώς το επίθετο του είναι συνώνυμο της επιτυχίας.

Ο αδερφός του Άγγελου Χαριστέα (θυμάσαι όταν κατακτήσαμε το Eurο το 2004;), Δήμος, θα συμμετάσχει στο reality επιβίωσης και όπως φαίνεται ανυπομονεί για αυτό. Είναι 37 ετών και είναι personal trainer. Από πολύ μικρός απολάμβανε να παίζει με τον αδερφό του στις αλάνες. Στη συνέντευξη του είπε πως ανυπομονεί να μπει στο παιχνίδι και θέλει να κάνει περήφανα τα τρία ανίψια του. Έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά εξαιτίας κάποιων τραυματισμών, στράφηκε προς το personal.

Ο άλλος παίκτης που θα συμμετάσχει στο Nomads, είναι ο Νίκος Χουλιάρας. Ο Νίκος διατηρεί μίνι-μάρκετ στο Κερατσίνι και είναι 38 ετών. Παράλληλα είναι υπεύθυνος σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Ανυπομονεί να μπει στο παιχνίδι για να δείξει τις ικανότητες του. Από μικρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τη θάλασσα.

Δες το απόσπασμα:

 

Δες και αυτό: Nomads: Έρχεται με εκπλήξεις η νέα σεζόν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;