Γιώργος Παπαζήσης: Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός
O Γιώργος Παπαζήσης σκόρπισε μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο!

Ο Γιώργος Παπαζήσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Παπαζήσης, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης , καθώς έπασχε από καρκίνο.

Ο Γιώργος Παζήσης ήταν από τους ηθοποιούς που άφησαν εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο και συμμετείχε σε πολλές παραγωγές.

Ο ηθοποιός, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Ελληνικού Ωδείου» και στη Μουσική Σχολή του Μ. Θεοφανίδη και το  1961 έκανε το ντεμπούτο του  στη σκηνή με το έργο των Τσιφόρου – Βασιλειάδη «Τα Κοκόρια των Δώδεκα».

Με την ταινία «Τέρμα τα Δίφραγκα» ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο, το 1962. Συμμετείχε, κυρίως, σε κωμικές ταινίες και ειδικεύτηκε στο ρόλο του καλοκάγαθου Κρητικού.

Η πρώην σύζυγος του, Τιτίκα Στασινοπούλου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για το χαμό του και είπε:

«Πάλεψε 3,5 χρόνια. Τόσο άντεξε. Αν δεν είχε αυτόν τον σημαντικό γιατρό, τον ογκολόγο Νίκο Κεντεποζίδη δεν θα είχε ζήσει τόσο. Άλλοι φεύγουν άρον άρον. Είχε καρκίνο στο πάγκρεας.Είχε κάνει μια μετάσταση στον πνεύμονα τις τελευταίες μέρες. Είναι ύπουλο το πάγκρεας, δεν ειδοποιεί».

Στη συνέχεια είπε:

«Εγώ ήμουν κοντά του, αλλά είχε την κάθε στιγμή τον γιο του στο πλευρό του, τον Δημήτρη. Ειλικρινά εύχομαι στους γονείς να αποκτήσουν τέτοια παιδιά και να έχουν τέτοια μεταχείριση, όπως ο άντρας μου από τον γιο μας. Ήταν εκεί ως την τελευταία στιγμή και του χάιδευε το χέρι. Κι ας μην μιλούσαν. Ήταν δίπλα του νύχτα – μέρα. Έτρεχε ταξίδια να του φέρει φάρμακα, να τον μεταφέρει στην περιοδεία του. Ευχαριστώ τω Θεώ που μου έδωσε ένα τέτοιο παιδί και για την αντοχή που είχε ο Γιώργος να φύγει μετά τα γενέθλια του εγγονού του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;