Φοιτητική ζωή: 10 καταστάσεις που δεν πρέπει να ξεχνάς όταν είσαι στη σχολή!
Η φοιτητική ζωή δε θέλει μόνο χαβαλέ... αλλά και προσοχή!

Η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο γέλια και χαρά, έχουμε και υποχρεώσεις!

Πολλοί φοιτητές ξεχνούν στην αρχή της φοίτησης τους σε μια σχολή πως έχουν και κάποιες υποχρεώσεις (καλά, λογικό είναι αλλά θέλει και σκέψη).

Η φοιτητική ζωή είναι το βήμα που κάνεις προς την ενηλικίωση και η σχολή είναι το μέρος στο οποίο θα μάθεις πολλά πράγματα, ευχάριστα και μη. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δεν πρέπει να ξεχνάς για τη σχολή σου και είναι καλό να τις έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

1.Πρέπει να σέβεσαι το χώρο γιατί είναι ένα μέρος στο οποίο περνάς πολλές ώρες την ημέρα!

2.Να είσαι από αυτούς που θέλουν να βλέπουν τη σχολή τους όμορφη και περιποιημένη. Μην πετάς σκουπίδια δεξιά και αριστερά.

3.Κατά τη διάρκεια του μαθήματος υπάρχουν κάποιοι που θέλουν πραγματικά να παρακολουθήσουν την παράδοση. Αν δεν έχεις όρεξη και θες να αράξεις, απλά μη μπεις.

4.Το κυλικείο είναι αυτό που θα σε σώσει όταν τα μάτια σου κλείνουν ή όταν το στομάχι σου γουργουρίζει.

5.Υπάρχουν φοιτητές που κάθονται μόνοι τους γιατί πολύ απλά είναι ντροπαλοί! Βγάλε τον κοινωνικό σου εαυτό και πλησίασε τους.

6.Μην έχεις ύφος όταν πηγαίνεις στο μάθημα και προσπάθησε να είσαι ευχάριστος απέναντι στον καθηγητή. Δε σου λέω να γίνει ο αγαπημένος του, αλλά ένα «καλημέρα» δεν είναι κακό.

7.Φρόντισε να έχεις τα πάντα μαζί σου! Πολλές σχολές δεν έχουν περίπτερα κοντά τους! Οπότε εξοπλίσου με χαρτομάντιλα ή ότι άλλο χρειάζεσαι.

8.Το κινητό πάντα στο αθόρυβο! Μη σε βάλει στο μάτι κανένας καθηγητής! Κρίμα είναι…

9.Μη μπεις στο τρυπάκι να κρίνεις κανένα. Υπάρχουν πολλοί φοιτητές που δέχονται καθημερινά κριτικές από άλλους και αισθάνονται άσχημα. Δεν είσαι τέτοιο άτομο.

10.Η σχολή είναι το μέρος όπου θα «ανθίσεις»! Οπότε φρόντισε να είσαι κοινωνικός, χαμογελαστός και να προσπαθείς καθημερινά να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να απογειώσεις τη μέρα σου στη σχολή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
0'
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;