10 σειρές για να υποδεχτείς το φθινόπωρο από... τον καναπέ σου
Αν δεν έχεις δει αυτές τις σειρές... ετοιμάσου!

Οι σειρές είναι μια ιδανική λύση για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία του σπιτιού τους και να μη βγουν λεπτό από αυτό.

Υπάρχουν πολλές σειρές που καλύπτουν τα γούστα όλων και δεν είναι δύσκολο να βρεις μια που να σου αρέσει.

Αυτές είναι οι σειρές που σου προτείνουμε:

1.Kidding

Η σειρά ακολουθεί τον Jeff, έναν αγαπημένο τηλεοπτικό παρουσιαστή, που εκτιμάται από τα παιδιά και τους γονείς. Ο κ. Pickles είναι γνωστός πολυεκατομμυριούχος, αλλά αντιμετωπίζει μια προσωπική τραγωδία και μια δύσκολη οικογενειακή ζωή.

2.Bodyguard

Το Bodyguard είναι μια βρετανική τηλεοπτική δραματική σειρά, που δημιουργήθηκε και γράφτηκε από τον Jed Mercurio .. Η σειρά έξι επεισοδίων περιστρέφεται γύρω από τον πλασματικό χαρακτήρα του αστυνομικού λοχία David Budd, ενός ηρωικού αλλά ασταθούς παλαίμαχου πολέμου που τώρα εργάζεται ως ειδικός υπεύθυνος προστασίας για το τμήμα προστασίας και ειδικευμένης προστασίας της μητροπολιτικής αστυνομικής υπηρεσίας του Λονδίνου. Είναι ανατεθειμένος να προστατεύσει την φιλόδοξη υπουργό Εσωτερικών Τζούλια Μοντάγου, η πολιτική της οποίας είναι ό, τι περιφρονεί.

3.Ultraviolet

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Μια διαδικτυακή κοινότητα ερασιτεχνών ερευνητών χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να λύσει διάφορα εγκλήματα και για να κάνει… περίεργους φίλους, αναζητώντας δικαιοσύνη.

4.Riverdale

Το επερχόμενο τηλεοπτικό δράμα ακολουθεί τον Άρτσι (Κέι Τζέι Άπα), την Μπέτι, τη Βερόνικα, τον Ρέτζι και όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες του εμβληματικού κόμικ του 1940, οι οποίοι όταν επιστρέψουν στο λύκειο, θα αντιμετωπίσουν μια μυστηριωδη δολοφονία. Το Riverdale, σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς, είναι λίγο πιο σκοτεινό, περίεργο και περίπλοκο από τα κόμικ. Μάλιστα ο Σακάσα είχε δηλώσει στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ότι, μπορεί να δούμε στη σειρά και υπερφυσικά στοιχεία από τα κόμικ «Afterlife with Archie» που περιέχουν αποκάλυψη των ζόμπι. Ενώ παρομοιάζει το Riverdale με το Twin Peaks. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Ρομπέρτο Άγκιουρι-Σακάσα (Supergirl, Glee), ο οποίος θα αναλάβει και την εκτελεστική παραγωγή, σε συνεργασία με τον Γκρεγκ Μπερλάντι (Green Lantern, Pan), τη Σάρα Σέτερ (Arrow, The Flash) και τον Τζον Γκόλντγουότερ (Archie Comics).

5.This Is Us

Μια ομάδα ανθρώπων που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα, συμπεριλαμβανομένων της Rebecca (Moore) και του Τζακ (Ventimiglia), ενός παντρεμένου ζευγαριού που περιμένει τρίδυμα στο Πίτσμπουργκ, και του Kevin (Hartley), ενός εμφανίσιμου τηλεοπτικού ηθοποιού που μεγαλώνει με ανία τον εργένικο τρόπο ζωής του.

Η σειρά είναι dramedy με δημιουργό τον Dan Fogelman και τους John Requa & Glenn Ficarra στην σκηνοθεσία οι οποίοι είναι και στην παραγωγή μαζί με τους Jess Rosenthal, Charlie Gogolak.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;