Οι φυλές του timeline
Κάνοντας βόλτα στο timeline μου, που περιλαμβάνει φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και αναρτήσεις από σελίδες που με ενδιαφέρουν, έχω καταλήξει ότι οι φυλές του Facebook είναι πλέον ξεκάθαρες!

Κάποιοι μπορεί να ανήκουν σε παραπάνω από μία, είναι μπαλαντέρ για μεγαλύτερη απόλαυση! Αλλά είναι εντυπωσιακό πραγματικά, πόσοι παράλληλοι κόσμοι μπορούν να συνυπάρχουν, πόσα παράλληλα ενδιαφέροντα μπορούν να ικανοποιούνται και πόση διαφορά μπορεί να έχει η μία ανάρτηση από την αμέσως επόμενή της.

Στο δικό μου timeline λοιπόν, παρατηρώ τις παρακάτω «φυλές»:

Έχουμε τους φίλους και αυτούς που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σένα (γι’αυτό και τους έχεις φίλους!). Αυτούς τους διαβάζεις γιατί θέλεις να ενημερώνεσαι, ανεβάζεις κι εσύ αντίστοιχα posts, κάνετε και κουβέντα!

Έχουμε τους συγγενείς μας. Τους αντέχεις ό,τι και να λένε, δεν γίνεται αλλιώς!

Έχουμε αυτούς που ασχολούνται με τα τοπικά νέα. Πολύ ενδιαφέρουσα φυλή, ενημερώνεσαι και για το τι γίνεται στο χωριό σου/πόλη σου χωρίς να συμμετέχεις στα κοινά! Μαθαίνεις και τα κουτσομπολιά!

Έχουμε αυτούς που έχουν ζωάκια! Μεγάλη κατηγορία, μεγάλη κλίκα! Είναι απόλαυση όμως και είναι και μεγάλο trend τα τελευταία χρόνια μέσα στο facebook. Κάποιοι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Άλλοι πάλι φτάνουν στα άκρα. Μια μέση λύση βρε παιδιά!

Μετά έχουμε τα «ψώνια». Μόνο φωτογραφίες του εαυτού τους, κάνουν like στις ίδιες τους τις αναρτήσεις. Μην ρωτάτε γιατί. Έτσι. Είναι απλά γαμάτοι.

Μετά έχουμε τους «πολιτικούς». Οι πολιτικοί είναι μια ενδιαφέρουσα φυλή καθώς ή θα είναι πάρα πολύ ψύχραιμοι και λογικοί και θα τα λένε εκεί γιατί κανένας άλλος δεν είναι ψύχραιμος και λογικός να τους ακούσει και να τα συζητήσει μαζί τους live ή θα είναι κάτι τελειωμένοι ακραίοι που θα διαβάζεις αυτά που γράφουν και θα σκέφτεσαι ότι πρέπει να γίνει στείρωση για να μην διαιωνιστεί το είδος.

Ανάλογη κατηγορία είναι και οι αθλητικοί τύποι. Εδώ έχουμε και υποκατηγορίες: αυτοί που είναι οι ίδιοι αθλητικοί τύποι και δεν έχουν αφήσει μαραθώνιο για μαραθώνιο και αυτοί που σχολιάζουν τα αθλητικά, σαν να είναι τουλάχιστον ειδικοί σε ΚΑΘΕ άθλημα που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο.

Α, μην ξεχάσω και τους καλοφαγάδες. Ναι ναι, τραβάνε φωτογραφία ό,τι τρώνε. Και τρώνε πολύ!

Άλλη, μεγάλη, κατηγορία είναι οι φιλόσοφοι. Αχ, τέτοια σοφία που την κρύβει ο κόσμος; Και κυρίως, γιατί δεν την βγάζει προς τα έξω να λύσουμε όλα τα προβλήματα; Κάθε μέρα και μία φράση βαρύτατης φιλοσοφικής αξίας, το απόθεμα δε, ανεξάντλητο!

ΑΑ! Ξέχασα! Είναι και οι καψούρηδες!! Τραγούδια αβέρτα, αφιερώσεις, σπόντες!! Νιώθω στη Β’ Γυμνασίου κάθε φορά που τους διαβάζω!

Οι αγαπημένοι μου πάντως είναι οι χιουμορίστες!! Γι’αυτούς απολαμβάνω να κάνω σκρόλ και να τα διαβάζω όλα! Και ειλικρινά πολύ χαίρομαι που υπάρχει τέτοια δημιουργικότητα και τέτοια έμπνευση!

Εσείς έχετε παρατηρήσει καμιά άλλη φυλή; Επίσης, σε ποια νομίζετε ότι ανήκετε…; ☺

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
8'
56 - 61
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;