Φοιτητική ζωή: Οι φιλίες που κάνεις στη σχολή κρατούν για πάντα!
Αναμνήσεις που δεν πρόκειται ποτέ να χαθούν!

Η φοιτητική ζωή δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να αναπτυχθούν όμορφες φιλίες που κρατούν για μια ζωή!

Raise your glasses για τη φοιτητική ζωή και όλα σου έχει προσφέρει ή πρόκειται να σου προσφέρει. Και πίστεψε με… είναι πολλά!

Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής σου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις απίθανους ανθρώπους, αλλά και ανθρώπους με τους οποίους δε θα θες να είσαι στον ίδιο χώρο. Οι φιλίες που δημιουργούνται στη σχολή κρατούν συνήθως για μια ζωή… αλλά μη ξεγελιέσαι! Δεν είναι πολλές.

Δυο με τρία άτομα θα είναι αυτά με τα οποία θα διατηρήσεις ισχυρούς δεσμούς!

Για ποιο λόγο, όμως, διατηρούνται οι φιλίες που έκανες ή θα κάνεις στη σχολή; Δεν είναι μόνο ένας, αλλά πολλοί!

#1.Έχετε βρεθεί στην ίδια κατάσταση και ξέρετε το λούκι που θα τραβήξετε ή έχετε τραβήξει! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύξετε ένα ξεχωριστό δεσμό.

#2.Ενηλικιώνεστε μαζί. Η φοιτητική ζωή είναι το ξεκίνημα της ενηλικίωσης και δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το παιχνίδι. Οι συμφοιτητές σου είναι στο πλευρό σου και εσύ στο δικό τους.

#3.Έχετε περάσει ατελείωτα βράδια κάνοντας διαλόγους, πίνοντας μπύρες και αποκαλύπτοντας κάθε στιγμή της παιδικής σας ηλικία. Μάλιστα, έχετε μοιραστεί μυστικά που κανείς άλλος δε γνωρίζει.

#4.Επέλεξες τα συγκεκριμένα άτομα και σε επέλεξαν. Στη σχολή έχεις τη δυνατότητα να μιλήσεις με άπειρο κόσμο και να γνωριστείς, αλλά λίγοι είναι αυτοί που κατάφεραν να μπουν στη ζωή σου.

#5.Έχετε κοινά και στην πορεία της φιλία σας ανακαλύπτετε νέα ενδιαφέροντα μαζί.

#6.Νιώσατε το κλικ από την αρχή. Το λεγόμενο «κλικ» δεν ισχύει μόνο στις ερωτικές σχέσεις αλλά και στις φιλικές σχέσεις. Η χημεία μεταξύ σας ήταν από την αρχή τέτοια που δε γινόταν να αποφύγετε αυτή τη φιλία. Και θα συνεχίσει να υπάρχει για αρκετό καιρό ακόμα…

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή και οργάνωση: 7 tips για να να μη χάσεις τον έλεγχο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;