Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως το πισωγύρισμα στον πρώην επηρεάζει σοβαρά την υγεία σου!
Αξίζει να αρρωστήσεις για τον πρωήν; Δες τι δείχνει η σχετική έρευνα!

Το ξέραμε, ή μάλλον το φανταζόμασταν πως η επιστροφή στον πρώην δεν είναι και ότι καλύτερο. Υπήρχαν λόγοι που σας χώρισαν στο παρελθόν, που όσο κι αν θόλωσαν στη μνήμη με τον χρόνο, δεν έπαψαν να υπάρχουν. Άρα θα σας χωρίσουν ξανά και θα σε ξαναπονέσουν.

Πότε καμία επανασύνδεση δε λειτούργησε όπως θα ‘πρεπε, παρότι το ελπίζαμε με όλη μας την ψυχή.

Τώρα όλα αυτά τα ξέρουμε και με αποδείξεις επιστημονικών ερευνών. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα “Bild”, μία αμερικανική έρευνα που πραγματοποιήθηκε, αποδεικνύει πως το σεξ με τον πρώην μπορεί και βλάπτει την ψυχική μας υγεία.

«Στις ΗΠΑ, το 60% των ενηλίκων δηλώνουν ότι επιστρέφουν στο κρεβάτι του πρώην εραστή ή της πρώην ερωμένης». Και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που μας προκαλεί ψυχική οδύνη.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μιζούρι, διαπίστωσαν ότι το πισωγύρισμα σε παλιούς έρωτες που χάθηκαν, μας φορτίζουν με αρνητικά συναισθήματα εφόσον ξεκινά κάτι με αρνητικό πρόσημο. Για το λόγο αυτό οι επιστήμονες προτείνουν να αποφεύγεται η επιστροφή στα παλιά, φέρνοντας στη μνήμη τους λόγους για τους οποίους χωρίσαμε.

Η ζωή δεν είναι σινεμά. Δε θα υπάρξει μία φαντασμαγορική σκηνή στη βροχή, δε θα φιληθείτε και με έναν μαγικό τρόπο θα σβήσουν τα παλιά και θα χαθείτε μαζί αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι στο ηλιοβασίλεμα. Αργά ή γρήγορα τα παλιά “θέματα” θα ξαναβγούν στην επιφάνεια.

Στη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Family Relations», οι Αμερικανοί ερευνητές έβαλαν στο μικροσκόπιο τις σχέσεις και την υγεία 545 ατόμων. Το ένα τρίτο αυτών παραδέχτηκε ότι έκανε πισωγυρίσματα στις σχέσεις.Όσοι είχαν επιστρέψει σε παλιές αγάπες, διέτρεχαν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή.

Οπότε πρόσεξε πολύ και φρόντισε τον εαυτό σου όσο μπορείς!

Δες κι αυτό: Αυτά τα facts για το σεξ σίγουρα θα σε εκπλήξουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;