Ιδέες για να κάνεις την Κυριακή σου ξεχωριστή!
Σαν ξημερώνει Κυριακή, το σπί- το σπίτι μου με χάνει!

Όταν φτάνει η Κυριακή και πολύ νωχελικά (και αργά) σηκώνεσαι από το κρεβάτι, συνειδητοποιησείς πως σου έχει μείνει μία τελευταία μέρα για να χαρείς το Σουκού. Μία μέρα πριν έρθει η “Βουρκωμένη Δευτέρα, η χειρότερη μέρα” (που λέει και το τραγούδι).

Η Κυριακή είναι παρεξηγημένη μέρα. Γιατί συχνά σε βρίσκει να πρέπει να ξεπεράσεις το hangover του Σαββάτου, ενώ έχει και μια γλυκιά μελαγχολία. Όμως υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να την εκμεταλλευτείς.

Θα σου δώσω λοιπόν κάποιες ιδέες για να την κάνεις όμορφη και να υποδεχτείς την καινούρια εβδομάδα ευχαριστημένος και ξεκούραστος!

1. Πήγαινε για brunch

Μάζεψε τους 2-3 φίλους ή τον σύντροφό σου και όταν καταφέρετε να ξυπνήσετε απολαύστε τον ήλιο, τρώγοντας ένα υγιεινό (ή όχι και τόσο), brunch που θα σας κάνει να συνέλθετε από το χθεσινό ξενύχτι.

2. Περπάτα στην πόλη

Την Κυριακή το πρωί, η πόλη κοιμάται μέχρι αργά. Όλα είναι ήρεμα και ήσυχα.

Πήγαινε για περπάτημα για να απολαύσεις την ομορφιά και τη γαλήνη, να χαλαρώσεις και να κάνεις και λίγη γυμναστική.

3. Ευκαιρία για εκδρομή

Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο σαν κλείσιμο της εβδομάδας, από το να πάρεις τους αγαπημένους σου και να πάτε στην εξοχή;

Βουνό ή θάλασσα, δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι να γλιτώσεις για λίγο από το θόρυβο, το γκρι, τις πολυκατοικίες και να αδειάσεις το μυαλό σου.

4. Μαραθώνια συνάντηση με την παρέα

Προσωπικά αυτή η ιδέα με ενθουσιάζει! Διαλέγετε ένα σπίτι ενός μέλους της παρέας και από το πρωί πιάνετε τον “αργαλιό”.

Πρώτα πρωινό και καφέ, συζητήσεις επί συζητήσεων και αναλύσεις, το μεσημέρι φαγητό και γλυκό (την Κυριακή επιτρέπεται ακόμα κι αν είσαι της υγιεινής).

Το απόγευμα ξεκινούν τα παιχνίδια. Επιτραπέζια συνοδεία κρασιού, που θα σας πάνε μέχρι το βράδυ. Όχι, αργά! Γιατί πρέπει να ξεκουραστείς αρκετά ώστε να έχεις όλες σου τις δυνάμεις και να ξεκινήσεις δυναμικά την εβδομάδα σου.

Γενικά η επιλογή είναι δική σου. Αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να χαρίζεσαι στη μιζέρια και να μην είσαι χαρούμενος. Ζήστην στο φουλ και όπως θες!

Δείτε επίσης: 5 φανταστικά μέρη δίπλα στην Αθήνα για μονοήμερη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1