Φοιτητική ζωή: 6 tips για να κάνεις την τέλεια εργασία!
Με συγκεκριμένες μεθόδους θα έχεις την επιτυχία που ψάχνεις...

Φοιτητική ζωή… Ωραίες στιγμές βρε παιδί μου!

Η σχολή είναι το μέρος που πρέπει να βρίσκεσαι για να μπορέσεις να βγάλεις εις πέρας τη χρονιά, να παρακολουθείς τα μαθήματα για να κρατήσεις καλές σημειώσεις αλλά και για να έρθεις κοντά με τους συμφοιτητές σου.

Η φοιτητική ζωή περιλαμβάνει πολλά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τα μαθήματα σου και ένα από αυτά είναι οι εργασίες. Μια εργασία μπορεί να είναι αρκετή για να περάσεις κάποιο μάθημα και να πάρεις και βαθμό.

Δες τα tips για να κάνεις την τέλεια εργασία:

1.Διάλεξε θέμα.

Είναι σημαντικό να διαλέξεις το σωστό θέμα, για εσένα. Ο σκοπός είναι να γράψεις κάτι με το οποίο θα είσαι άνετος και δε θα σου προκαλέσει νεύρα.

2.Φτιάξε ένα διάγραμμα.

Αφού διαλέξεις το θέμα σου, καλό θα ήταν να δημιουργήσεις ένα διάγραμμα στο οποίο θα περιλαμβάνεις τις ώρες που θα δαπανήσεις μέσα στην εβδομάδα σου αλλά και το χρονικό περιθώριο που πιστεύεις ότι χρειάζεσαι για να τελειώσεις.

3.Δημιούργησε τον κορμό.

Αφού συλλέξεις πληροφορίες, μιλήσεις με κόσμο και με τον καθηγητή σου, δημιούργησε έναν κορμό στον οποίο μέσα θα περιλαμβάνεις τις πληροφορίες για την εργασία και πάνω σε αυτόν θα κάνεις τις διορθώσεις σου.

4.Γράψε την εισαγωγή.

Κάν’τη ξεχωριστά και έπειτα να τη συμπεριλάβεις στο υπόλοιπο κείμενο που θα δημιουργήσεις για να δεις αν όντως ταιριάζει και αν έχεις δώσει από την αρχή το νόημα της εργασίας.

5.Γράψε το συμπέρασμα.

Το κλείσιμο της εργασίας θα πρέπει να αφορά κάποιο συμπέρασμα το οποίο προκύπτει από όλα όσα αναφέρεις. Στην ουσία είναι μια μικρή περίληψη.

6.Βάλε μια πινελιά από την άποψη σου.

Στο συμπέρασμα σου είναι σημαντικό να παραθέσεις την άποψη σου. Γράψε αυτό που πιστεύεις με κομψό και όμορφο τρόπο και δώσε το δικό σου μήνυμα.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να ξεκινήσει δυναμικά το Σαββατοκύριακο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;