Φοιτητικό σπίτι: Γρήγορα tips για εσένα που πάντα... βιάζεσαι
Υπάρχουν λύσεις για να κάνεις κάποια πράγματα γρήγορα στο φοιτητικό σπίτι...

Μπήκες στο φοιτητικό σπίτι, ξεκίνησες να δίνεις το παρόν στη σχολή και πλέον προσπαθείς να βρεις τα πατήματα σου για να κάνεις την κάθε σου μέρα καλύτερη.

Το φοιτητικό σπίτι είναι το μέρος που θα τραβήξει τα πάνδεινα από εσένα. Φωνές, γέλια, κλάματα, υστερίες, ατελείωτα ξενύχτια και άλλα πολλά θα λάβουν μέρος σε αυτό. Ένα πράγμα όμως που σίγουρα θα βιώσεις, ειδικά το πρωί, θα είναι το αίσθημα της βιασύνης.

Για καλή τύχη όλων μας υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε κάποιες καταστάσεις πιο γρήγορες!

1.Καφετιέρα!

Η εύκολη λύση για να καταπολεμήσεις το πρωινό ξύπνημα. Υπάρχουν καφετιέρες που διαθέτουν χρονοδιακόπτη και ετοιμάζουν τον καφέ, την ώρα που έχεις συμπληρώσει. Οπότε ξυπνάς και τον έχεις έτοιμο.

2.Σόμπα.

Μια σόμπα είναι η ιδανική λύση για εσένα που κρυώνεις αλλά δεν έχεις την υπομονή που χρειάζεται για να ζεσταθούν τα σώματα θέρμανσης.

3.Έτοιμες σούπες.

Πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει γρήγορα σνακς που ετοιμάζονται μέσα σε 5 λεπτά και είναι αρκετά νόστιμα. Δε συγκρίνονται με το φαγητό που μαγειρεύεις εκείνη τη στιγμή αλλά είναι καλό για όσους βιάζονται.

4.Προετοιμασία από το βράδυ.

Φτιάξε τα πράγματα που χρειάζεσαι για την επόμενη μέρα, αποβραδίς. Τσάντα και πανωφόρι τοποθέτησε τα στο γραφείο σου και είσαι έτοιμος να φύγεις.

5.Βάλε τα δεύτερα κλειδιά σου στην τσάντα σου.

Ξέρεις πόσες φορές έχουμε φύγει από το σπίτι χωρίς κλειδιά γιατί κουτουλάμε από τη νύστα;

6.Πεινάς; Προετοίμασε τα υλικά από το βράδυ!

Μόλις γύρισες από τη σχολή αλλά βαριέσαι να μαγειρέψεις; Μπορείς από την προηγούμενη μέρα να προετοιμάσεις τα υλικά σου και απλά να τα μαγειρέψεις.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 8 tips για να γίνει η μετακόμιση… ανώδυνη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;