Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να ξεπεράσεις γρήγορα ότι σε άγχωσε!
Δε χωράει το άγχος στη φοιτητική ζωή σου... Ξεπέρασε το!

Η φοιτητική ζωή χρειάζεται ειδικό χειρισμό στην αρχή!

Ως φοιτητής θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πολύ κόσμο, να συναντήσεις διαφορετικές προσωπικότητες και να συναναστραφείς με ιδιαίτερους ανθρώπους και η φοιτητική ζωή θα αποκτήσει διαφορετικό ενδιαφέρον.

Η ψυχολογία σου κατά τη φοιτητική ζωή θα βιώσει πολλά σκαμπανεβάσματα και δε θα είναι λίγες οι φορές που θα αμφισβητήσεις τον εαυτό σου, θα στεναχωρηθείς, θα κλάψεις από την πίεση και θα αγχωθείς. Όμως, όλα είναι μέσα στο σχέδιο που λέγεται ζωή και μπορείς να ανακάμψεις μέσα σε δευτερόλεπτα.

Υπάρχουν τρόποι:

1. Κάνε focus στα θετικά.

Είναι πολύ σημαντικό να βάλεις τον εαυτό σου στη διαδικασία της θετικής σκέψης. Αν από μόνος σου δε μπορέσεις να κάνεις κάτι, κανένας άλλος δε θα μπορέσει.

2.Μίλα με τη μαμά σου.

Μπορεί να σου φαίνεται  περίεργο, αλλά οι μαμάδες έχουν ένα μαγικό τρόπο να αγχώνονται όταν κάνουν κάτι για αυτές, αλλά όταν πρόκειται για το παιδί τους γίνονται κέρβεροι και σου δείχνουν τους καλύτερους τρόπους για να ηρεμήσεις.

3.Διάβασε το μάθημα που σου έχει προκαλέσει άγχος.

Αν κάποιο μάθημα σε τυραννά, τότε διάβασε το. Ναι, αντιμετώπισε αυτό που σε ενοχλεί. Θα σε βοηθήσει και θα δεις πως τελικά τζάμπα υπήρχε άγχος.

4.Μίλα με κάποιον άνθρωπο που έχει περάσει τα ίδια.

Πολλοί φοιτητές έχουν βρεθεί στη θέση σου! Μίλα με κάποιον που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα σου δώσει συμβουλές και θα δεις πως πέρασε εκείνος τη φάση (πάντα με σωστούς τρόπους).

5.Βρες την πηγή του κακού και «εξουδετέρωσε» τη.

Βρες αυτό που άγχωσε. Ότι και αν είναι. Δεν είναι δύσκολο να εξουδετερώσεις ότι σου κάνει κακό. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεισμώσεις και να αποδείξεις στον εαυτό σου και μόνο πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Γιατί μπορείς!

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 ανέξοδοι τρόποι για να γυμναστείς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;