Φοιτητές έκαναν το καλύτερο δώρο στον επιστάτη τους!
Έδειξαν την εκτίμηση τους με ένα ξεχωριστό τρόπο!

Δεν είναι υπέροχο να μαθαίνεις για ιστορίες που αφορούν στην καλοσύνη και την ανθρωπιά;

Μπορεί στις μέρες μας να βιώνουμε σκληρές καταστάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το συνάνθρωπο τους και πως δεν εκτιμούν αυτό που κάνουν.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Bristol αποφάσισαν να συγκεντρώσουν χρήματα για να στείλουν τον επιστάτη τους… διακοπές στην πατρίδα του, τη Τζαμάικα. Ο Herman Gordon  έχει αργαστεί για το Πανεπιστήμιο του Bristol για 12 χρόνια και θεωρείται από πολλούς η επιτομή της ευτυχίας. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου θεωρούν πως είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει χαρά και θέλησαν να του κάνουν ένα μοναδικό δώρο για να πουν απλά «ευχαριστώ».

230 φοιτητές συγκέντρωσαν πάνω από 1.500 λίρες και παρέδωσαν ένα φάκελο με τα χρήματα στον ίδιο αλλά και ένα σημείωμα που έγραφε:

«Εκ μέρους των φοιτητών του Bristol, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για όλη τη θετική ενέργια που μας δίνεται μέσα στα χρόνια, έχετε κάνει πολλές από τις μέρες μας να λάμψουν και θέλουμε να ξέρετε που σας εκτιμούμε και σας αγαπάμε. Μαζευτήκαμε για να σας κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο για να πούμε «ευχαριστώ». Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Με πολλή αγάπη,

Οι φοιτητές του Bristol».

Δες το βίντεο:

Δες και αυτό: Έκανε το σκύλο του… κουμπάρο στο γάμο γιατί είναι ο καλύτερος φίλος του! (photos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;