ΑΣΕΠ: Ανοίγουν 1.022 ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις εργασίας!
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Το καλοκαίρι τελείωσε και οι διαδικασίες επεξεργασίας στα γραφεία του ΑΣΕΠ για τη δημοσίευση των πρώτων προκηρύξεων της “σεζόν” σιγά- σιγά ολόκληρώνονται. Από τις επόμενες μέρες θα βγουν στον “αέρα” και θα ανακοινώνουν μόνιμες θέσεις εργασίας σε διάφορους φορείς του δημοσίου.

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις προκηρύξεις που αφορούν συνολικά 1.022 θέσεις εργασίας σε δήμους, υπουργεία, Περιφέρειες και στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη δημοσίευση, που θα γίνει όπως όλα δείχνουν, στις αρχές του Οκτωβρίου. Δηλαδή σε λίφες μέρες.

Αρχικά αναμένεται η έκδοση της νέας προκήρυξης η οποία αφορά 137 μόνιμους υπαλλήλους σε δήμους περιφέρειες και πέντε φορείς του δημόσιου τομέα. Η συγκεκριμένη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουμε, έχει ήδη αποσταλλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Βρες όλες τις θέσεις εργασίας που προκηρύσσει το ΑΣΕΠ εδώ!

Αφορά προσλήψεις σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού (δήμοι) ΟΤΑ Β’ Βαθμού (περιφέρεις), στην Εταιρεία Ύδρευσης-Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχέσευων, στο Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο Επιμελητήριο Λακωνίας και στην Ιερά Μονή Τριφυλίας-Ολυμπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα προσληφθεί προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ η πλειονότητα των θέσεων θα αφορά διοικητικούς και μηχανικούς.

Στα γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκεται αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών για την πρόσληψη 757 μονίμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων. Πρόκειται για συμπληρωματική στο διαγωνισμό 3Κ/2018 προκήρυξη, η οποία μάλιστα προβλέπει αύξηση των θέσεων κατά 50% σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες. Ο νέος διαγωνισμός θα έχει ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Οπως επισημαίνει ο υπουργός, πρόκειται για 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, στους τομείς της Καθαριότητας και σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Υδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ). Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν μέσω της νέας προκήρυξης είναι: καθαριστές, χειριστές μηχανημάτων, οδηγοί απορριμματοφόρου, εργάτες καθαριότητας, ηλεκτρολόγοι, τεχνίτες, υδραυλικοί, εργάτες συνοδών απορριμματοφόρων κ.ά.

Επιπλέον, λίγο πριν την έκδοση από το ΑΣΕΠ βρίσκεται και η προκήρυξη για 53 μόνιμες θέσεις εργασίας στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, στην Κεντρική και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του Σώματος.

Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές Υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98. Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής το προσωπικό που θα προσληφθεί είναι: ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 21, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού – Πτυχίο Νομικής 5, ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μεταλλειολόγων 5, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Ναυπηγών 1, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 2, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 6, ΠΕ Πληροφορικής 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγων 2, ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών ­ Δομικών Εργων 2 και ΤΕ Πληροφορικής 1, ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 4.

Επείγον αίτημα της ΑΑΔΕ έφτασε στα γραφεία του ΑΣΕΠ και αφορά στην πρόσληψη 75 υπαλλήλων. Μετά από διαβελεύσεις μεταξύ Ανεξάρτητης Αρχής και υπουργείου, ο νέος διαγωνισμός μπήκε σε πρωτη προταραιότητα, αφήνοντας για πιο μετά το διαγωνισμό του υπουργείου Εσωτερικών για τους 750 μόνιμους στους δήμους. Το ΑΣΕΠ θα εκδώσει ως 12Κ/2018 πιθανότατα τον Οκτώβριο ή το πολύ το Νοέμβριο την προκήρυξη για 75 μόνιμες προσλήψεις στην ΑΑΔΕ.

Πρόκειται για την δεύτερη προκήρυξη της ΑΑΔΕ (σ.σ. η πρώτη ήταν ο γραπτός διαγωνισμός του Ιουλίου) και αφορά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφορά τελωνειακούς Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ).

Με πληροφορίες από το e-dimosio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;