Space Jam 2: Ο Buggs Bunny θα ενώσει τις δυνάμεις με τον... LeBron James!
Pump up the... Space Jam 2!

Το Space Jam 2 θα γίνει και ο LeBron James θα έχει σημαντικό ρόλο στην ταινία!

Θυμάσαι το Space Jam 1; Ο Michael Jordan κλήθηκε να βοηθήσει τον Buggs Bunny και την παρέα του να αντιμετωπίσουν μια παρέα εξωγήινων που ήθελαν να τους πάρουν στο διάστημα. O θρυλικός παίκτης του NBA έπαιξε στην ταινία και μαζί του εμφανίστηκαν και άλλοι γνωστοί παίκτες όπως o Charles Barkley και ο  Patrick Ewing . Τα τέρατα έκλεψαν τις μπασκετικές ικανότητες των γνωστών παικτών και αντιμετώπισαν την ομάδα των Looney Tunes αλλά έχασαν.

Τώρα, φαίνεται πως θα γίνει και δεύτερη ταινία! Σύμφωαν με το Hollywood Reporter, ο παραγωγός Ryan Coogler αναλαμβάνει και ο LeBron James παίζει!

Το Space Jam 2 αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο 2019, όταν οι υποχρεώσεις των παικτών προς τους αγώνες του NBA θα έχουν σταματήσει.

Ο μπασκετμπολίστας ανήρτησε στο Twitter μαι εικόνα που δείχνει αποδυτήρια και δεν έδωσε πολλές εξηγήσεις. Απλά χρησιμοποίησε emoticons όπως λαγουδίσια αυτιά και μια μπάλα του μπάσκετ!

Αυτό είναι το tweet:

Δεν είναι λίγοι οι μπασκετμπολίστες που έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στον κινηματογράφο, καθώς εκτός από τον Michael Jordan, ο Shakil O’Neil και ο Dennis Rodman έχουν εμφανιστεί σε ταινίες προσπαθώντας να δείξουν στον κόσμο πως έχουν και άλλα ταλέντα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;