Project Runway: Ποια θα είναι η παρουσιάστρια και ποια η επιτροπή για το νέο ριάλιτι;
Το Project Runway έρχεται επιτέλους και στη χώρα μας!

Το Project Runway, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ριάλιτι μόδας της Αμερικής που μετρά 16 ολόκληρες σεζόν και έχει ως βασικούς πρωταγνωνιστές αυτούς που συνήθως κρύβονται πίσω από τις κάμερες. Τους σχεδιαστές μόδας. Τους πυλώνες δηλαδή μιας βιομηχανιάς τόσο μεγάλης που δυσκολευόμαστε να αντιληφθούμε τη δύναμή της.

Αυτή η τόσο επιτυχημένη εκπομπή λοιπόν έρχεται και στην Ελλάδα μέσα από το κανάλι Epsilon. Και είναι έτοιμη να ανακαλύχει και να αναδείξει τους πιο ταλαντούχους, νέους fashion designers της χώρας μας.

Φυσικά, για να ξεκινήσει και να πετύχει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, χρειάζεται πολύ “δυνατούς” συντελεστές. Μία εντυπωσιακή παρουσιάστρια που θα γίνει η ελληνική εκδοχή της Heidi Klum (που κρατά την παρουσίαση στην Αμερική) και μία αξιόλογη κριτική επιτροπή από επαγγελματίες που θα βοηθήσουν τους σχεδιαστές να κατακτήσουν τα όνειρά τους.

Tην παρουσίαση του Project Runway, φαίνεται πως αναλαμβάνει η Ευαγγελία Αραβανή, στην οποία ο ρόλος ταιριάζει τέλεια! Ενώ τα μέλη της επιτροπής, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του MYtv, θα είναι η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ο σχεδιαστής Δημήτρης Πέτρου και ο ενδυματολόγος Μιχάλης Πάντος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ρόλο του κριτή του αμερικανικού Project Runway, βρίσκεται και ο μοναδικός Michael Kors!

Για να δούμε τι θα δούμε…

Δείτε επίσης: ΩΧ! Η Νεφέλη από το «Λατρεμένοι μου γείτονες» μεγάλωσε και πήγε Next Top Model!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;