Gatsbying: Είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος για να του τραβήξεις το ενδιαφέρον;
Τα dating trends συνεχώς αλλάζουν!

Πλέον το λεξιλόγιο των σχέσεων έχει αναβαθμιστεί και τώρα ήρθε η στιγμή να προσθέσεις μια νέα λέξη!

Μετά τις λέξεις ghosting, recycling, benching και άλλες πολλές, οι millennials προσθέτουν ένα νέο όρο στο λεξιλόγιο τους και είναι η λέξη Gatsbying. Ο συκεκριμένος όρος έκανε την εμφάνιση το καλοκαίρι αλλά τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και περισσότερο.

Αν η λέξη σου φαίνεται γνωστή, δεν έχεις άδικο! Προκύπτει από το όνομα του Gatsby αλλά έχει ένα τελείως διαφορετικό νόημα στη σύγχρονη κοινωνία.

Τι σημαίνει Gatsbying;

Ο όρος χρησιμοποιείται περισσότερο στα social media και αφορά αυτούς που κάνουν αναρτήσεις έχοντας έναν και μόνο στόχο! Να τραβήξουν το ενδιαφέρον του ανθρώπου με τον οποίο έχουν «φάει κόλλημα». Πρόκειται για αναρτήσεις με κρυφά μηνύματα, με πόζες που αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά και όλα αυτά για να σε παρατηρήσεις ο άλλος και να γίνει «παιχνίδι». Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει ο μεγάλος Gatsby στην ομώνυμη ταινία. Ήθελε να εντυπωσιάσει τη Daisy και συνεχώς έδειχνε πόσο επιτυχημένος είναι.

Το συγκεκριμένο κόλπο, βέβαια, κρύβει και κινδύνους διότι μπορεί ο άλλος να μην το καταλάβει (λογικότατο) και ξαφνικά να πάρουν άλλοι το μήνυμα που ήθελες να περάσεις!

Οπότε μήπως είναι καλύτερα να μιλήσεις ευθέως στο άτομα που σου αρέσει; Η αλήθεια είναι πως τα social media μας ωθούν σε κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά μη ξεχνάς πως υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν τη συζήτηση και το αληθινό ενδιαφέρον. Οπότε προσπάθησε να του μιλήσεις και μη δίνεις λάθος εντυπώσεις.

Δες και αυτό: Και ξαφνικά εξαφανίστηκε! Αυτοί είναι οι λόγοι που τον έκαναν «φάντασμα»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;