30 θέσεις για να ξεκινήσεις ή να απογειώσεις την καριέρα σου!
Μήπως κάποια από αυτέςε είναι η ευκαιρία που έψαχνες για την καριέρα σου;

Είσαι φοιτητής/τρια και ήρθε η ώρα να κάνεις την πρακτική σου; Δουλεύεις αλλά ψάχνεσαι και για μία part-time να βγάλεις το εξτραδάκι σου; Θες να ξεκινήσεις full time απασχόληση σε μία πολυεθνική ή είσαι πιο πολύ τύπος των μικρών επιχειρήσεων που χαρακτηρίζονται από οικογενειακό κλίμα και πιο μικρές ομάδες ανθρώπων; Ότι και να θες το σίγουρο είναι πως θα το βρεις εδώ! Τσέκαρε τις θέσεις!

1 . Junior .Net Developer @ Accenture Greece

Ναι, καλά διάβασες! Η Accenture, εταιρία παγκοσμίως ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών σε τομείς όπως strategy, consulting, digital, technology και operations και δραστηριότητα σε 120 χώρες, αναζητά Junior .Νet Developer. Σε αυτή τη θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα ακραία συναδελφικό κλίμα και ανάμεσα σε άτομα που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την εξέλιξή σου σε κάθε επίπεδο. Είσαι έτοιμος/η να χτίσεις μία καριέρα που θα σε ανταμείψει;

2. Junior C# Developer @ CONET

Η CONET ετοιμάζει πολλές νέες δυνατότητες με σκοπό να καλύψει με τον πιο ολοκληρωμένο και ταυτόχρονα απλό τρόπο όλες τις νέες πληροφοριακές ανάγκες της μεγάλης κοινότητας των μεσιτών, πρακτόρων και ασφαλιστικών συμβούλων. Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστεί και την δική σου βοήθεια. Έχεις αυτό που χρειάζεται; Για να είναι έγκυρη η αίτησή σου θα χρειαστεί να περάσεις από μία μικρή δοκιμασία. Βάλε τα δυνατά σου και δείξε τι αξίζεις!

3. Intern Business Developer @ Click&Boat

Είσαι φοιτητής ή απόφοιτος και ονειρεύεσαι να κάνεις την πρακτική σου στο Παρίσι; Να η ευκαιρία σου! Η Click&Boat ψάχνει για νέους οργανωτικούς, με ομαδικό πνεύμα και επικοινωνιακές δεξιότητες ώστε να εργαστούν στο κομμάτι του Business Development. Μην φοβηθείς να βιώσεις την επαγγελαμτική εμπειρία στο εξωτερικό και κάνε την αίτηση σου!

4. Business & Marketing Intern @ ENNEAS

H ENNEAS είναι μία νεοσύστατη ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία που κατασκευάζει προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις για σημαντικούς οργανισμούς. Αυτήν την περίοδο αναζητά κάποιο τελειόφοιτο από τον τομέα του Business & Marketing για να κάνει την πρακτική του/της. Αυτή είναι μία σημαντική στιγμή για την καριέρα σου. Κάνε την να μετρήσει στην ENNEAS!

5. Marketing/ HR/ Sales positions @ DELTA GROUP

Αν θες να εργαστείς σε ένα δημιουργικό, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον στον τομέα του Marketing ή Πωλήσεων, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για εσένα, ακόμα και αν δεν έχεις σπουδάσει πάνω σε αυτά τα αντικείμενα, αρκεί να έχεις διάθεση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Η Delta Group θα σου παρέχει την εκπαίδευση που χρειάζεσαι.

6. Junior Graphic Designer @ ESCAPE GAME OVER PC

Αν σε συναρπάζει ο κόσμος των παιχνιδιών και θέλεις να εργασθείς σε ένα δημιουργικό και γεμάτο μυστήριο περιβάλλον τότε αυτή η θέση είναι για σένα! Η ESCAPE GAME OVER PC αναζητά Graphic Designer για να κάνει τους χώρους της ακόμα πιο ελκυστικούς και διασκεδαστικούς. Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις την αίτησή σου!

7. Customer Service Representatives @ Relate S.A.

Αν σπουδάζεις, αλλά θες να ξεκινήσεις να βγάζεις τα δικά σου χρήματα και να αναπτύξεις κάποιες δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις αργότερα στη δουλειά που σε ενδιαφέρει πραγματικά, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία για σένα. Πρόκειται για μία part-time θέση με δυνατότητες κυλιόμενου ωραρίου ώστε να το προσαρμόσεις στο πρόγραμμα της σχολής.

8. Εκπρόσωπος τηλεφωνικών πωλήσεων @ TelephoneNet

Αν σε ενδιαφέρει ο κλάδος των πωλήσεων η TelephoneNet μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη αρχή για τη δική σου καριέρα.Μάθε δίπλα σε κορυφαίους πωλητές με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρία στον κλάδο, σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου θα εκτιμάται πραγματικά η δουλειά σου!

9. Lead Generation Coordinator @ Moosend

Η Moosend είναι μία βραβευμένη για τις υπηρεσίες της εταιρία. Χαρή σε εκείνη σου στέλνουμε αυτά τα ωραία newsletters με τις θέσεις της εβδομάδας! Καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται, μεγαλώνει και η ανάγκη για νέα μέλη. Αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη για Lead Generation Coordinator που θα τη βοηθήσει να επεκταθεί σε νέες αγορές. Έχεις ό,τι χρειάζεται; Τα οφέλη είναι πολλά, γι’ αυτο στείλε την αίτησή σου!

10. CUSTOMER CARE & TECH SUPPORT ROLES @TELEPERFORMANCE GREECE

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

11. Junior Technology Analyst @ SmarterChains

Η SmarterChains, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή των Industry 4.0 developments, χρειάζεται Junior Technology Analyst με background σε engineering. Αν έχεις αναλυτικό τρόπο σκέψης και διάθεση για εξέλιξη η SmarterChains σε χρειάζεται για να αναπτύξει τις σχέσεις με τους πελάτες της παρέχοντας τους ολοένα και πιο προηγμένες λύσεις.

12. Digital Marketing Intern @ ZonePage

Έχεις τα προσόντα να ασχοληθείς με το Digital Marketing αλλά σου λείπει η εμπειρία; Κανένα πρόβλημα! Η Zone Page είναι εδώ για να σε καθοδηγήσει σε κάθε σου βήμα και να εξοικειωθείς με τα πιο χρήσιμα εργαλεία στον τομέα αυτό. Κάνε την αίτηση σου και ξεκίνα την πρακτική σου!

13. Producer Assistant @ Bad crowd

Η Bad Crowd είναι εταιρία παραγωγής και αναζητά βοηθό παραγωγού! Αυτό που χρειάζεται από σένα οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες και ένα δίπλωμα οδήγησης. Αν τα έχεις και θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις σε πολιτιστικές και καλλιτεχνικές παραγωγές, κάνε την αίτησή σου!

14. German/Swedish Speaking Customer Support Representative @ Evolot S.A

Μιλάς Γερμανικά/ Σουηδικά και σου αρέσει να εξυπηρετείς τους ανθρώπους; Η Evolot δραστηριοποιείται στο τομέα του Online gaming και του Digital Marketing. Αν θα σε ενδιέφερε να δίνεις λύσεις σε θέματα που αφορουν αυτούς τους τομείς τότε κάνε την αίτησή σου!

15. Graphic Designer & Customer Service@ Timecenter

Έχεις σπουδάσει Graphic Design, αλλά είσαι καλός και στην επικοινωνία με τον κόσμο; Ενδιαφέρεσαι για part-time απασχόληση; Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα προοδευτικό και ευέλικτο περιβάλλον; Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς σε μια εταιρία με την παλαιότερη ιστορία στην εμπορία ωρολογίων;

16. Junior Transmission Engineer @ VICTUS NETWORKS

H Victus Networks αποτελεί κοινοπραξία της Vodafone Greece και της WIND Hellas. Ένα μέρος όπου η τεχνολογία και η καινοτομία αποτελεί καθημερινό σκοπό και κινητήρια δύναμη για εξέλιξη και διατήρηση ποιότητας. Αν παθιάζεσαι με ότι αφορά την τεχνολογία και θες να είσαι μέρος αυτής της ανοδικής πορείας δες τι χρειάζεται και στείλε την αίτησή σου!

17. IT Technical Manager @ Creative Minds Ltd.

Η εταιρεία Hellas Digital ιδρύθηκε στην Γλυφάδα το έτος 2003 με σκοπό να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο κάποιος σκέφτεται, εργάζεται και ψυχαγωγείται. Αν είσαι από τους ανθρώπους που λειτουργούν καλύτερα υπό συνθήκες πίεσης και θα ήθελες να κάνεις ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό δες τι χρειάζεται για να κερδίσεις τη θέση και κάνε την αίτησή σου!

18. Οnline_Gamers: Customer Support for English Speakers @ Teleperfrormance Greece

Λατρεύεις το Gaming και μιλάς άπταιστα Αγγλικά; Μόλις σου βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σου! Η Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα, αναζητά Online Gamers για το τμήμα εξυπηρέτησης σε online παιχνίδια. Αν θα ήθελες να επικοινωνείς με άτομα από όλο τον κόσμο που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσένα και θες η δουλειά σου να είναι μία συνεχής πρόκληση, κάνε την αίτησή σου!

19. Business Development intern @ Mydoctortogo

Πρόκειται για μία μικρή ομάδα επαγγελματιών που έχουν εμπνευστεί να δημιουργήσουν μία startup στον τομέα της υγείας. Είναι μία ιδέα που έχει επιλεχθεί να συμμετέχει στις “Ιδέες που αλλάζουν τον κόσμο” που χρηματοδοτείται από NN Hellas και Orange Grove. Η startup είναι μία πολύ ευκαιρία να κάνεις την πρακτική καθώς μαζί με την εταιρία αναπτύσεσσαι και εσύ!

20. Junior Web Developer @ DigitalUp

Η DigitalUp, αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο του Digital Marketing, επιθυμεί να προσλάβει άμεσα Web Developer με στόχο την ανάληψη των αρμοδιοτήτων όλου του φάσματος του Web Development. Πρόκειται για μία θέση στην οποία θα εξελιχθείς σε Specialist. Αν λοιπόν έχεις όρεξη για δουλειά, δημιουργικό πνεύμα, βρίσκεις ευρηματικές λύσεις και ενημερώνεσαι συνεχώς για τις νέες τάσεις τότε σίγουρα αυτή η θέση είναι για σένα!

21. Travel Expert Associate Position @ TrueTrips

Η True Trips είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξεις τις επικοινωνιακές δεξιότητες και την ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι γρήγορα και να εκτελείς με αποτελεσματικότητα τις αρμοδιότητές σου. Αν θες να εργαστείς ανάμεσα σε ενθουσιώδεις επαγγελματικές που στοχεύουν να προσφέρουν πάντα την καλύτερη υπηρεσία, στείλε την αίτησή σου!

22. Front-end developer @ Braincandy S.A.

Η Braincandy είναι μία Brand building & Research Agency που στόχο έχει την αποκωδικοποίηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την ανάπτυξη των πελατών της. Αυτή τη περίοδο αναζητά Front-end developer να αναλάβει το χτίσιμο της “πελατειακής πλευράς” των εφαρμογών web. Δες τι χρειάζεται και κάνε την αίτησή σου!

23. Πωλητές / Πωλήτριες Καταστημάτων @ Zakcret AE

Η εταιρεία Zakcret Sports , μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της λιανικής των σπορ/αθλητικών ειδών στην Ελλάδα, αριθμώντας πλέον 15 καταστήματα με περισσότερους από 250 εργαζόμενους και τεράστια δυναμική, αναζητά πωλητές / πωλήτριες για τα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Αν, λοιπόν, διαθέτεις ευχέρεια στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σχέσεις και σου αρέσει να εργάζεσαι ομαδικά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, στείλε σήμερα το βιογραφικό σου για τη θέση.

24. DEPARTMENT SPORTS LEADER @ DECATHLON

H Decathlon είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες αθλητικών ειδών στον κόσμο και τώρα ήρθε και στην Ελλάδα. Η κουλτούρα της περιστρέφεται γύρω από την ελευθερία και την υπευθυνότητα, δύο στοιχεία που επιτρέπουν στον κάθε εργαζόμενο να χαράξει την δική του πορεία. Αν έχεις τα προσόντα να δημιουργήσεις μία δυνατή ομάδα με κοινή αγάπη για τον αθλητισμό και όρεξη για εξέλιξη δεν έχεις παρά να στείλεις την αίτησή σου!

25. Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

26. Sales – Marketing trainee @ Interamerican

Αν είσαι φοιτητής ή πρόσφατα απόφοιτος, σε ενδιαφέρει ο κόσμος της Finance – Insurance βιομηχανίας και ψάχνεις να κάνεις την πρακτική σου, η Interamerican (ναι, καλά διάβασες) εταιρία κορυφαία στον τομέα της ασφάλισης, θα αναλάβει την εκπαίδευσή σου και θα σου προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνεις ένας/μία από τους/τις καλύτερους/ες Sales – Marketing Trainee. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διάθεση για μάθηση και εξέλιξη και να είσαι επικοινωνιακός/ή.

27. Video Editor & Video Animator @ Sleed

H Sleed είναι μία επιτυχημένη στον κλάδο της εταιρία, βραβευμένη πολλάκις για τις εξαιρετικές υπηρεσίες της και ψάχνει για τον/την επόμενο/η Digital Marketing Specialist. Αν μέσα από τη δουλειά σου μπορείς να δώσεις ζωή σε ιστορίες, χαρακτήρες, παιχνίδια ή βίντεο τότε η θέση αυτή είναι κομμένη και ραμμένη για εσένα! Θα έχεις και την δυνατότητα να δουλεύεις remotely. Στείλε το βιογραφικό σου!

28. Associate Software Engineer @ wappier

Είστε προπτυχιακός ή απόφοιτος που θέλει να δοκιμάσει ένα startup περιβάλλον και να αναπτύξει / δοκιμάσει εφαρμογές web χρησιμοποιώντας Javascript, HTML και node.js; Στη wappier μεγαλώνουν με το όραμα της ύπαρξης κορυφαίων performers που συμβάλλουν άμεσα στην ανάπτυξη της εταιρείας. Είσαι και εσύ ένας από αυτούς;

29. Backend PHP developer @ ROADCUBE

Η RoadCube είναι μία εταιρία που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο πληρωμής της βενζίνης για τα οχήματα. Η εταιρία αναζητά Developer που έχει γνώσεις είτε πάνω σε PHP/MySQL/JS/CSS, προκειμένου να συνεργαστούν για την δημιουργία νέων features στην πλατφόρμα. Προσφέρουν ανταγωνιστικό μισθό, πολύ καλά bonus και όμορφο εργασιακό περιβάλλον. Έχεις αυτό που χρειάζονται;

30. Junior Java Developer @ Accenture Greece

Ναι, καλά διάβασες! Η Accenture, εταιρία παγκοσμίως ηγέτιδα στην παροχή υπηρεσιών σε τομείς όπως strategy, consulting, digital, technology και operations και δραστηριότητα σε 120 χώρες, αναζητά Junior Java Developer. Σε αυτή τη θέση θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα ακραία συναδελφικό κλίμα και ανάμεσα σε άτομα που θα προσπαθήσουν να επιτύχουν την εξέλιξή σου σε κάθε επίπεδο. Είσαι έτοιμος/η να χτίσεις μία καριέρα που θα σε ανταμείψει;

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;