Θα κρατήσει η σχέση σας; Ο Ερμής θα σου πει πόσο ταιριάζετε!
Έχει η σχέση σας τις προδιαγραφές για να πετύχει;

Ωραίος ο ενθουσιασμός και το πάθος του έρωτα, αλλά εκείνο που θα καθορίσει το αν θα μείνεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι το πόσο πραγματικά ταιριάζετε στον τρόπο της σκέψης σας και πόσο καλή επικοινωνία έχετε. Αυτά δηλαδή που επηρεάζει ο Ερμής, ο πλανήτης της έκφρασής μας στην καθημερινότητα.

Ο Ερμής καθορίζει το πως λειτουργεί ο νους μας και την άνεση ή τη δυσκολία μας στο να εκφράζουμε σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες. Συντονίζει τη διαδικασία μέσα από την οποία προσλαμβάνουμε και επεξεργαζόμαστε ερεθίσματα, ιδέες, αισθητηριακές πληροφορίες, προσδιορίζει το πόσο καλοί είμαστε στην προφορική και στη γραπτή έκφραση, δείχνει πώς πλησιάζουμε τους άλλους και ανταλλάσουμε ιδέες και πληροφορίες. Στην καλή του πλευρά, μας κάνει περίεργους, φιλομαθείς, επικοινωνιακούς, ευέλικτους. Στην… ανάποδή του, γινόμαστε νευρικοί και μυγιάγγιχτοι, αναποφάσιστοι, λεπτολόγοι, υπερβολικά θεωρητικοί.

Έτσι, ανάλογα με τη θέση του στο κάθε ζώδιο μέσα στο γενέθλιο ωροσκόπιο, χρωματίζει με χαρακτηριστικά από αυτό το ζώδιο τον τρόπο σκέψης και το στιλ της επικοινωνίας του ατόμου. Και σε συνδυασμό με τη θέση που έχει ο Ερμής στον αστρολογικό χάρτη ενός ερωτικού συντρόφου μας, δείχνει πόσο τελικά η σχέση αυτή έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί και να στεριώσει σε ό,τι αφορά τις νοοτροπίες και την επικοινωνιακή δυνατότητα του ζευγαριού.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
FT
1 - 1
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;