Σχέση και σεξ: 5 tips για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα!
Δε χρειάζεται να τρελαίνεσαι.. άσε τη φαντασία σου ελεύθερη!

Το σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που καθορίζουν μια σχέση (όσο και αν κάποιοι δε θέλουν να το παραδεχτούν).

Η σχέση σου είναι υπέροχη αλλά αισθάνεσαι πως το σεξ αρχίζει και γίνεται ρουτίνα; Υπάρχουν τρόποι για να το ξεπεράσεις και να χαρίσεις τόσο στον εαυτό σου, όσο και στον σύντροφο σου όμορφες στιγμές.

1.Ξανασκέψου τα προκαταρκτικά! Μην αφήνεις στην τύχη τους τα παιχνίδια πριν γίνει η πράξη! Θέλει προσοχή γιατί έτσι θα τον κάνεις να θέλει και άλλο.

2.Δεν είναι μόνο η κρεβατοκάμαρα ο χώρος σας! Και σε άλλα μέρη του σπιτιού υπάρχουν τρόποι για να κάνετε τις «αμαρτίες» σας.

3.Βάλε φαντασία. Το σεξ είναι απόλαυση και παιχνίδι. Σκέψου πράγματα που θα ήθελες να κάνεις με τον σύντροφο σου και πες του τα.

4.Βγείτε από το σπίτι και φτιάξτε ατμόσφαιρα! Ένα ραντεβού είναι ιδανικό για να παίξετε μεταξύ σας και έπειτα να συνεχίσετε τη διασκέδαση στο χώρο σας.

5.Δημιούργησε κλίμα! Πήγαινε για ψώνια και φωτογράφισε τα εσώρουχα που θα αγοράσεις και θα φορέσεις το βράδυ! Κάνε κολπάκια για να τους εξάψεις τη φαντασία.

Δες και αυτό: Σχέσεις και σεξ: Μια νέα στάση φαίνεται πως έχει ξετρελάνει τα ζευγάρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;