Φοιτητικό σπίτι: 5 τρόποι για να δημιουργήσεις ένα χαλαρό κλίμα
Χρειάζεσαι ξεκούραση και η διακόσμηση στο φοιτητικό σπίτι παίζει μεγάλο ρόλο!

Το φοιτητικό σπίτι δεν είναι ένα απλό και ταπεινό μέρος… Απαιτεί σεβασμό!

Κάθε νέος φοιτητής ενθουσιάζεται με την ιδέα πως θα αποκτήσει το δικό του φοιτητικό σπίτι και από την αρχή προσπαθεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα για να είναι το μέρος που θα θέλει να καταφεύγει όταν γυρνά από μια κουραστική ημέρα. Όμως πολλοί αγνοούν κάποια πράγματα εξαιτίας του ενθουσιασμού τους.

Το φοιτητικό σπίτι πρέπει να σου δίνει τη χαρά της ξεκούρασης και όχι να σε ταλαιπωρεί! Βέβαια, αυτό είναι καθαρά δική σου ευθύνη και υπάρχουν τρόποι για να δημιουργήσεις ένα χαλαρό κλίμα.

1.Χρησιμοποίησε το μίνιμαλ ύφος προς όφελος σου.

Ο χώρος στον οποίο ξεκουράζεσαι, δε χρειάζεται να είναι γεμάτος αντικείμενα και πράγματα που σου προκαλούν κούραση. Προσπάθησε να δημιουργήσεις έναν χώρο ο οποίος θα είναι σχεδόν άδειος από πράγματα που κουράζουν τα μάτια.

2.Τα χρώματα παίζουν ρόλο.

Οι ουδέτεροι τόνοι είναι οι καλύτεροι για εσένα που θες να έχεις ένα χαλαρό κλίμα γύρω σου. Οι έντονοι χρωματικοί τόνοι θα σε κουράσουν και θα είσαι στην τσίτα. Λευκό, γκρι και παστέλ χρώματα είναι ιδανικά.

3.Κεριά.

Τα κεριά μπορεί να σου φαίνονται outdated κατάσταση αλλά κάνουν δουλειά. Σκέψου να πηγαίνει σπίτι, να κρασάρεις στον καναπέ και να φωτίζεται ο χώρος σου από κεριά; Απλή ηρεμία.

4.Απομόνωσε τις συσκευές σου.

Αν ο χώρος που χαλαρώνεις περισσότερο είναι το δωμάτιο σου, προσπάθησε να απομακρύνεις συσκευές όπως η τηλεόραση και το τηλέφωνο. Όταν θέλουμε να χαλαρώσουμε στο κρεβάτι μας, δε χρειάζεται να έχουμε εξωτερικούς ήχους που μας ζαλίζουν το κεφάλι.

5.Αρωμάτισε το χώρο σου.

Υπάρχουν αρωματικά χώρων που προσφέρουν ένα αίσθημα φρεσκάδας στο χώρο σου αλλά και κάποια στικς που μόλις τα ανάψεις θα νομίζεις πως είσαι σε κάποιο εξωτικό νησί και απολαμβάνεις τις χαρές του. Είναι σημαντικό να μυρίζει όμορφα το σπίτι σου γιατί αυτόματα νομίζεις πως είναι και καθαρό.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 7 tips για να γίνει αμέσως λειτουργικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;