Φοιτητική ζωή: 5 tips για να δημιουργήσεις το απόλυτο διατροφικό πλάνο
Η φοιτητική ζωή θέλει προσοχή σε όλους τους τομείς!

Η φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο πίτσες και σουβλάκια…

Ως φοιτητής θα καταλάβεις πως τις πρώτες μέρες στη φοιτητική ζωή σου θα γνωρίσεις τον λαμπερό κόσμο του junk food, γιατί δε θα προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα άλλο καθώς θα είσαι στην αναζήτηση πραγμάτων που θα σε απασχολούν περισσότερο. Όμως, μόλις ξεμπλέξεις με τα πάντα που αφορούν τη σχολή σου, θα πρέπει να τσεκάρεις και τη διατροφή σου.

Η διατροφή σου παίζει σημαντικό ρόλο διότι είναι αυτή που θα σε κρατήσει δυνατό και θα σου προσφέρει αντοχές! Οπότε πρέπει να τη φτιάξεις από την αρχή.

Αυτά είναι κάποια tips που θα σου φανούν χρήσιμα!

1.Βόλτα στο σούπερ μάρκετ.

Το σούπερ μάρκετ θα γίνει ένας χώρος όπου θα βρίσκεσαι σχεδόν κάθε εβδομάδα με σκοπό να προμηθευτείς τα υλικά σου για να μαγειρεύεις. Θα πάρεις ιδέες και θα προσπαθήσεις με μια λίστα που θα έχεις δημιουργήσει να κάνεις σωστά ψώνια.

2.Μαγείρεψε μαζί με βίντεο!

Στο διαδίκτυο υπάρχουν άπειρα βίντεο με συνταγές και οδηγίες για αρχάριους. Πήγαινε στην κουζίνα, βάλε ένα από αυτά και ξεκίνα.

3.Ζήτα συνταγές από τη μαμά σου.

Σου λείπει το σπιτικό φαγητό; Τηλεφωνάκι στη μαμά και θα σε καθοδηγήσει για να δημιουργήσεις ένα από τα ξακουστά πιάτα της.΄

4.Μην τρως πολύ αργά κατά την περίοδο της εξεταστικής.

Το βραδινό φαγητό δεν είναι και η καλύτερη λύση. Ειδικά αν πρόκειται για βαρύ φαγητό, διότι «κάθεται» στο στομάχι και δε σε βοηθά να χωνέψεις. Οπότε κατά τη διάρκεια της εξεταστικής καλύτερα να τοπ αποφεύγεις για να μπορείς να ξεκουράζεσαι.

5.Πολύ νερό.

Δε θα σταματήσουμε να σου λέμε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του οργανισμού σου. Μην το ξεχνάς ποτέ. Να έχεις πάντα νερό μαζί σου και αν μπορείς προμηθεύσου ένα γυάλινο μπουκάλι που θα το κουβαλάς πάντα στην τσάντα σου.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να γίνει πιο εύκολη η προσαρμογή στη σχολή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;