Επαγγελματικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα του σήμερα
Τώρα μπορείς να θέσεις τους δικούς σου επαγγελματικούς στόχους και να τους κατακτήσεις!

Οι θετικές προοπτικές ανάπτυξης που διαμορφώνονται χρόνο με το χρόνο στον τομέα του Τουρισμού, δημιουργούν αντίστοιχες προοπτικές ανάπτυξης σε πληθώρα επαγγελμάτων.

Τουρισμός, Επισιτισμός, Υγεία, Ομορφιά, Εφαρμοσμένες Τέχνες και Τεχνικά Επαγγέλματα, ορίζουν το νέο μοντέλο ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και δημιουργούν συνεχώς νέες ευκαιρίες απασχόλησης.

Απ’ την άλλη μεριά, το κλασικό ελληνικό μοντέλο εκπαίδευσης δεν έχει καταφέρει να συνδέσει τις σπουδές σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμια, με την πραγματική παραγωγή και την αγορά εργασίας. Οι νέοι σήμερα έχουν αντιληφθεί το κενό αυτό και σταδιακά απομακρύνονται από τις θεωρητικές σπουδές.

Η σωστή επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση συνεχώς κερδίζει έδαφος, καθώς οδηγεί σε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτό προϋποθέτει τη διάθεση κάθε νέου καταρτιζόμενου να επενδύει στον εαυτό του, να αναπτύσσει νέες δεξιότητες, να προσαρμόζεται στο συνεχώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, να συνδυάζει τα τυπικά προσόντα με τη διαρκή μάθηση.

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, πρωταρχικός μας στόχος είναι κάθε σπουδαστής και απόφοιτος της Σχολής μας να εξασφαλίσει στην αγορά εργασίας τη θέση που του ταιριάζει με βάση τα δικά του ατομικά χαρακτηριστικά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Για το λόγο αυτό στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί ανεξάρτητο και αυτόνομο Γραφείο Σταδιοδρομίας / Career Office το οποίο έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών (Business Networking), κορυφαίων σε κάθε τομέα.

Οι συνεχείς μετεξελίξεις στην αγορά εργασίας απαιτούν συχνά την προσαρμογή των επαγγελματιών σε νέα δεδομένα, ενώ νέες εξειδικεύσεις και επαγγέλματα δημιουργούνται συνεχώς.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μέσω του πιστοποιημένου Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΔΒΜ2) συνεργάζεται δημιουργικά με κοινωνικούς φορείς, για τον εκσυγχρονισμό των προγραμμάτων σπουδών και την ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων Δια Βίου Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της εξατομικευμένης προσέγγισης κάθε καταρτιζόμενου.

Κάθε απόφοιτος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ο επόμενος επιτυχημένος επαγγελματίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν Σύμβουλο Σπουδών στο 2108225983

Ιπποκράτους 22, 106 80, Αθήνα
Λ. Θηβών 197, 121 34, Περιστέρι

E-mail: info@iekdelta.gr

www.iekdelta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;