Η Ραμόνα Βλαντή επέστρεψε και αυτή τη φορά κρατά μαστίγιο!
Γκατούλες κανείς δεν αμφισβητεί τη νικήτρια, Ραμόνα Βλαντή!

Η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, Ραμόνα Βλαντή, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος και κάθισε δίπλα στην κριτική επιτροπή ως guest μέλος.

Η Ραμόνα Βλαντή εμφανίστηκε με μακρύ ασπρόμαυρο φόρεμα, ένα ιδιαίτερο πανωφόρι και ήταν όπως πάντα ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

Όλοι περιμέναμε να δούμε τη Ραμόνα στην κριτική επιτροπή γιατί θέλαμε να ακούσουμε τη δική της άποψη για τα outfits που επέλεξαν οι νέες παίκτριες του reality. Και εννοείται πως δε μας απογοήτευσε λεπτό!

Κρατώντας ένα μαστίγιο είπε την άποψη της και συμβούλεψε τις παίκτριες για τις βαθμολογίες που δίνουν η μια στην άλλη. Οι παίκτριες βαθμολογούν πριν από την κριτική επιτροπή και οι βαθμολογίες είναι υψηλές, κάτι τι οποίο φάνηκε να ενοχλεί τη νικήτρια της πρώτης σεζόν.

«Μου δίνετε την εντύπωση πως δεν έχετε καμία ιδέα από μόδα»… είπε η Ραμόνα και οι παίκτριες μαζεύτηκαν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα το βράδι 9 η ώρα το πρώτο gala του @grmystylerocks! Σας θέλω όλους δίπλα μου για αλλη μια φορά! Σας αγαπώ πολύ ! Φοράω φυσικά @vzoulias , make up by my lovely @olga_aslanidi , hair @giorgoskatsiginis . Let’s rock one more time!❤️❤️❤️ photo credits @svigos8

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ramona Vladi (@ramonavladi) στις

Παρακολουθήσαμε το χθεσινό επεισόδιο του gala και η αλήθεια είναι πως η Ραμόν Βλαντή θα μπορούσε άνετα να έχει μια θέση ανάμεσα στους κριτές καθώς δίνει το «κάτι παραπάνω» και είναι σίγουρα ένα άτομο που θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις (με την καλή έννοια) και να δείξει και άλλες πτυχές του χαρακτήρα της αλλά και του στιλ της.

Από το παιχνίδι αποχώρησε η Τζούλια Κόλλια αφού οι κριτές επέλεξαν να παραμείνει η Τάνια Κοφινιώτη.

Πάντως βλέπουμε μεγάλη αντίθεση στις βαθμολογίες των κριτών σε σχέση με τις  βαθμολογίες που δίνουν οι παίκτριες και αναρωτιόμαστε τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Δες το απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε την αλλαγή που δεν περίμενε κανείς! (photo)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;