My Style Rocks: Μήπως βρήκαμε τον κλώνο της Δούκισσας Νομικού; (video)
Στο My Style Rocks θα δούμε πολλά!

Παρακολουθήσαμε το χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks και παρατηρήσαμε κάτι!

Στο βραδινό gala του My Style Rocks είδαμε τα κορίτσια να φορούν red carpet looks και να προσπαθούν με την ιστορία τους και την εμφάνιση τους να δείξουν πως το στιλ τους είναι μοναδικό. Μαζί με τους τρεις κριτές, και η Ραμόνα Βλαντή έδωσε το παρόν και έκρινε τις παίκτριες του reality μόδας (είπε πολλά!).

Καθώς η Σπυριδούλα Ρόκομου έκανε πασαρέλα αντιληφθήκαμε πως μοιάζει αρκετά με το μοντέλο και παρουσιάστρια, Δούκισσα Νομικού! Στα δικά μας μάτια πάντα!

Η νεαρή κοπέλα έχει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και οι αναλογίες του θυμίζουν αρκετά το «είδωλο» που ονομάζεται Δούκισσα Νομικού αλλά εννοείται πως η κάθε μια έχει τη δική της ομορφιά και προσωπικότητα.

Η Σπυριδούλα, με διπλή καταγωγή από Ελλάδα και Σερβία, σπουδάζει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφία, Παιδαγωγικά και Ψυχολογία. Εδώ και ένα χρόνο ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είχε αγάπη για τη μόδα από μικρό κοριτσάκι, όταν δυσκολευόταν να αποφασίσει τι θα φορέσει στα σχολικά πάρτι. Ήθελε να είναι πάντα εντυπωσιακή και το δικό της outfit να ξεχωρίζει. Δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks γιατί, όπως λέει, είναι μια σημαντική ευκαιρία για εκείνη να κάνει αυτό που πάντα ήθελε.

Δες το παρακάτω βίντεο!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δες και αυτό: My Style Rocks: Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τις νέες παίκτριες! (photos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;