Φάντασμα κάνει την εμφάνιση του στο φακό; Το βίντεο δεν μας έπεισε!
Χμμμμ... δεν παίζει!

Ένα βίντεο έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και αφορά στην εμφάνιση ενός φαντάσματος στο φακό!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς παίρνουν μια κάμερα, πηγαίνουν σε διάφορα τρομακτικά μέρη και περιμένουν ώρες με την αγωνία να απαθανατίσουν κάποιο μυστήριο πλάσμα από άλλους κόσμους και να αποδείξουν πως δεν είναι τυχαία όλα όσα βλέπουμε στις ταινίες.

Ο Tony Ferguson βρέθηκε στο κάστρο του Henry VIII και κατέγραψε με την κάμερα του το μέρος. Κάποια στιγμή ενώ κατέγραφε το χώρο γύρω του εμφανίστηκε μια περίεργη φιγούρα σε ένα παράθυρο και όπως θα δεις στο βίντεο είναι ξεκάθαρη. Εννοείται πως έγινε χαμός όταν κάποιοι είδαν το βίντεο και όλοι κάνουν λόγο για κάποιο φάντασμα.

Οκ, οι θεωρίες που αφορούν την παραφυσική δραστηριότητα είναι πολλές αλλά δε γίνεται να πιστέψουμε πως απαθανάτισε ένα φάντασμα. Φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι μια φιγούρα που δεν είναι «αιθέρια» και τα μάτια λαμπυρίζουν στο σκοτάδι. Σύμφωνα με διάφορους μύθους τα φαντάσματα έχουν άυλη μορφή οπότε δεν θα ήταν περίεργο να φαίνονται τα μάτια τους;

Όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, ο ίδιος αναφέρει πως δε γίνεται να είναι ψέμματα καθώς πίσω από το παράθυρο βρίσκεται ένα πολύ στενό τουνελ στο οποίο δε γίνεται να χωρέσει άνθρωπος!

Δες το βίντεο και βγάλε τα συμπεράσματα σου!

 

Δες και αυτό: Νίκησε την κίνηση με ένα αυτοκινητάκι από το… λούνα πάρκ! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;