15 ταινίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τον πρώην σου!
Θα υπάρξει ταύτιση με κάποια από αυτές τις ταινίες!

Ο χωρισμός είναι σκληρή κατάσταση αλλά υπάρχουν ταινίες που θα σε χαλαρώσουν και ίσως σου δείξουν την άλλη πλευρά του νομίσματος!

Εννοείται, πως μόλις χωρίσεις, οι πρώτοι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό σου είναι οι κολλητές σου και για αυτό πρέπει να πάρετε παγωτά, σοκολάτες και ότι άλλο υπάρχει για να «κλάψετε» το τέλος της σχέσης σου βλέποντας ταινίες.

Υπάρχουν ταινίες που θα σου θυμίσουν στιγμές σας και ίσως σου διδάξουν κάποια πράγματα!

Για δες λοιπόν!

1.Chocolat

Το 1959 σε ένα απομακρυσμένο χωριό στη Γαλλία φτάνει μία γυναίκα, η Vianne Rocher με την κόρη της την Anouk. Η Vianne αποφασίζει να ανοίξει chocolaterie στο χωριό σε περίοδο νηστείας, κάνοντας έτσι τον Comte de Reynaud, αρχηγό του χωριού, εχθρό της. Έτσι η Vianne έχει να αντιμετωπίσει τον ανοιχτό πόλεμο που της κηρύττει, αλλά και τις δυσκολίες ενός έρωτα με έναν περιπλανώμενο μουσικό-πωλητή. Θα τα καταφέρει να τα βγάλει πέρα;

2.Scott Pilgrim vs. the World

Ελάτε να γνωρίσετε το χαριτωμένο Σκοτ Πίλγκριμ, τον μπασίστα μιας νεανικής μπάντας που όλο και είχε τα τυχερά του στο παιχνίδι του έρωτα, αλλά και τις απογοητεύσεις του.
Ξαφνικά όμως, ο παράξενος αυτός καρδιοκατακτητής βρίσκει το μάστορά του στο πρόσωπο μιας εκκεντρικής κοπέλας που μάλιστα, είναι, κυριολεκτικά, το κορίτσι των ονείρων του!
Τι χρειάζεται για να κερδίσει την καρδιά της και να κατορθώσει να βγει μαζί της;
Πολύ απλά πρέπει πρώτα να νικήσει σε μονομαχία τις 7 προηγούμενες σχέσεις της που ελέγχουν απόλυτα την ερωτική της ζωή κι έρχονται με σκοπό να τον εξοντώσουν!
Αν κατορθώσει να αφανίσει και τα επτά πρώην έτερα ήμισύ της τότε μπορεί και να βγει νικητής στο παιχνίδι του έρωτα.

3.Girls Trip

Όταν τέσσερις παιδικές φίλες ταξιδεύουν στη Νέα Ορλεάνη για το ετήσιο Φεστιβάλ Εσάνς, η αδελφική σχέση αναζωογονείται, ξαναβρίσκοντας τις άγριες πλευρές τους με αρκετό χορό, ποτό, φιλονικία και ρομαντισμό για να κάνουν το Big Easy να κοκινίσει από ντροπή.

4.Four Weddings and a Funeral

Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία είναι η ιστορία 8 φίλων,5 παπάδων,11 νυφικών,16 πεθερικών,2.000 ποτηριών σαμπάνιας και δύο ανθρώπων που είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον,αλλά που ίσως δεν βρεθούν ποτέ μαζί.Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία είναι ουσιαστικά 5 καλοί λόγοι για να μείνει κανείς εργένης.

5.John Tucker Must Die

Όντας ο αρχηγός της πανίσχυρης ομάδας μπάσκετ του σχολείου, ο καλλίγραμμος Τζον Τάκερ αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της κοριτσίστικης μαθητικής παροικίας. Όταν όμως τρεις από τις πιο πρόσφατες κατακτήσεις του, αντιληφθούν πως είναι ερωτευμένες ταυτόχρονα με το ίδιο αγόρι, θα θελήσουν να πάρουν εκδίκηση, ώστε να πάρουν το αίμα τους πίσω για την κοροϊδία που υπέστησαν από τα ερωτικά λόγια του. Προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους θα χρησιμοποιήσουν σαν δόλωμα την ολοκαίνουργια συμμαθήτρια τους, την Κέιτ, προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον του και μετά να τον διώξει κάνοντας τον ρεζίλι, μπροστά σε ολόκληρη την τάξη!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;