Φοιτητικό σπίτι: 6 tips για να δημιουργήσεις το απόλυτο γραφείο!
Είναι ο ιδανικός χώρος μέσα στο φοιτητικό σπίτι για να διαβάσεις... Φέρσου ανάλογα!

Το φοιτητικό σπίτι έχει κάποιους βασικούς χώρους αλλά ο σημαντικότερος είναι αυτός, στον οποίο θα διαβάζεις.

Ο κάθε φοιτητής έχει διαφορετική άποψη και στυλ όταν πρόκειται να δημιουργήσει στο φοιτητικό σπίτι και είναι αρκετά εύκολο να βρεις πράγματα που σου αρέσουν και να φτιάξεις από την αρχή έπιπλα και αντικείμενα με λίγα υλικά και οικονομικά.

Το γραφείο του κάθε φοιτητή είναι διαφορετικό. Πρέπει να σε χαρακτηρίζει πλήρως και να είναι ο χώρος όπου θα κάθεσαι κάθε φορά που πλησιάζει η εξεταστική ή όταν θέλεις να διαβάσεις. Για αυτό έχουμε κάποια tips για να δημιουργήσεις το απόλυτο γραφείο!

Αυτά είναι τα tips!

1.Κολάζ.

Το γραφείο σου θα ακουμπάει στον τοίχο, οπότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα σούπερ fun κολάζ από διάφορα πράγματα που σου αρέσουν, και κάθε φορά που θα σε πιάνει το κεφάλι σου από το διάβασμα, μπορείς να το κοιτάς και να χαίρεσαι ή να ξεκουράζεις τα μάτια σου με ευχάριστα πράγματα. Εννοείται πως μπορείς κάθε μέρα να το εμπλουτίζεις με κάτι!

2.Υπολογιστής.

Ο υπολογιστής πρέπει να βρίσκεται στο γραφείο σου και ειδικά αν είναι lap top πρέπει να προμηθευτείς ένα cooler για να μην ανεβάζει θερμοκρασία. Βρες ένα ποντίκι που σου αρέσει και βάλε ένα mous pad σε funky τόνους για να σου φτιάχνει τη διάθεση .

3.Μολυβοθήκη και post it!

Μπορείς να φτιάξεις μολυβοθήκες από πηλό, από μπουκάλια, από ότι υλικό θες και μέσα σε αυτές να βάλεις τα στυλό σου και τα μολύβια που χρησιμοποιείς για να τα έχεις στη διάθεση σου όποτε τα χρειαστείς. Τα post it εκτός από πολύ χρήσιμα για να κρατάς σημειώσεις και να τις κολλάς στα βιβλία σου καθώς διαβάζεις (τύπου sos ή προσοχή) θα δώσουν και χρώμα στο γραφείο σου.

4.Φωτογραφίες.

Μπορείς να βάλεις ένα σχοινί ή σπάγκο και να κρεμάσεις με μικρά μανταλάκια φωτογραφίες από φίλους και οικογένεια. Είναι τέλειο και θα σου φέρνει στο μυαλό όμορφες αναμνήσεις όποτε τις κοιτάς.

5.Καρέκλα.

Πρέπει να είναι άνετη και να διασφαλίσεις τη σωστή στάση για το σώμα σου. Η μέση σου καταπονείται στην καρέκλα για αυτό πρέπει να είναι αρκετά καλή. Μπορείς επίσης να την ντύσεις με διάφορα υφάσματα που σου αρέσουν, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό «πιστολάκι» που μοιάζει με συρραπτικό για να κρατηθεί το ύφασμα.

6.Συρτάρια. 

Τα συρτάρια είναι χρήσιμα όταν είσαι στο γραφείο σου. Μπορείς να έχεις μικρά συρτάρια πάνω στο γραφείο ή κάτω από το γραφείο για α αποθηκεύεις διάφορα πράγματα όπως φορτιστές, ακουστικά, έγγραφα και άλλα. Διάλεξε συρτάρια σε διάφορα χρώματα και μην καταφύγεις στη λύση των ξύλιων ή των μαύρων. Ας δώσουμε λίγη χαρά στο χώρο σου!

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 6 tips για εσένα που θες να κάνεις αλλαγές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;