Φοιτητικό σπίτι: 7 tips για να δώσεις στο μπάνιο σου ιδιαίτερο χαρακτήρα

Από neolaia.gr Team 14 Σεπτεμβρίου 2018

Κάθε γωνιά στο φοιτητικό σπίτι πρέπει να έχει κάτι ιδιαίτερο!

Το φοιτητικό σπίτι θέλει χαρακτήρα!

Μπήκες στο φοιτητικό σπίτι, ξεκίνησες να πηγαίνεις στη σχολή σου και σιγά-σιγά διαμορφώνεις τους χώρους σου για να μπορέσεις επιτέλους να απολαύσεις με άνεση την ανεξαρτησία και να καλέσεις και κανέναν άνθρωπο να σε δει.

Ένας χώρος που υπάρχει στο φοιτητικό σπίτι και πρέπει να δώσεις βάση είναι το μπάνιο σου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να του δώσεις έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και εμείς σου προτείνουμε αυτά τα tips!

1.Vintage!

Το vintage θα μας απασχολεί για πάντα και κάθε τι παλιό μπορεί να γίνει σύγχρονο αρκεί να μπει στο σωστό χώρο. Αν διαθέτεις ένα μπάνιο που έχει μονοχρωμία τότε μπορείς να παίξεις με vintage elements. Πάρε ένα παλιό ποτήρι και χρησιμοποίησε το ως θήκη για οδοντόβουρτσες ή ένα παλιό μπουκάλι για κρεμοσάπουνο.

2.Χρώματα παντού.

Αν είσαι πιο funky χαρακτήρας παίξε με τα χρώματα. Υπάρχουν κουρτίνες σε ότι χρώμα θες. Πάρε καλαθάκι και πιγκάλ στο ίδιο χρώμα και θα νιώθεις αλλιώς όταν μπαίνεις στο μπάνιο σου.

3.Ναι! Εικόνες!

Ποιος σου είπε ότι απαγορεύεται να κρεμάσεις πίνακες ή εικόνες στο μπάνιο; Πάρε πινακάκια με διάφορα quotes και βάλ’ τα εκεί που σου αρέσει.

4.Πετσέτες με super ήρωες.

Θα δώσουν μια τελείως ξεχωριστή νότα στο μπάνιο σου και θα είναι super cool.

5.Θήκες για χαρτιά υγείας.

Μπορείς να πάρεις ένα κουτί της αρεσκείας σου και να τοποθετήσεις μέσα τα χαρτιά. Ή να βρεις ένα μικρό στύλο, να τον κολλήσεις σε μια βάση και να βάλεις τα χαρτιά, το ένα πάνω στο άλλο.

6.Stand για πετσέτες.

Αντί να κρέμονται οι πετσέτες πίσω από την πόρτα ή και πουθενά, μπορείς να βάλεις έναν καλόγερο στους τόνους που σου αρέσει και να τις κρεμάς εκεί.

7.Καλάθι για άπλυτα.

Σε πολλά μαγαζιά με vintage πράγματα θα βρεις διάφορα καλάθια και είναι πολύ οικονομικά. Πάρε ένα που σου αρέσει, καθάρισε το και έπειτα πάρε ένα spray με μεταλλικό χρώμα και βάψ’ το! Θαύμα.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 6 tips για να δημιουργήσεις το απόλυτο γραφείο!