To
Το «ΝΕΟ» Φροντιστήριο Αιγάλεω ένα από τα τελευταία δημιουργήματα του παλαιότερου και μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της χώρας, που συμπληρώνει μάλιστα φέτος 50 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του στο κέντρο της Αθήνας το 1968!

Το «ΝΕΟ» Φροντιστήριο Αιγάλεω στεγάζεται σε ένα σύγχρονο, πλήρως ανακαινισμένο και λειτουργικό κτίριο, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, πλησίον και της διασταύρωσης Ιεράς Οδούς και Θηβών, αλλά και του σταθμού του μετρό Αιγάλεω. Συγκεκριμένα βρίσκεται στη διεύθυνση Μάκρης 8 (τηλέφωνο 211 1823536-7), στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Η πρόσβαση, επομένως, καθίσταται εύκολη και απρόσκοπτη από όλα τα σημεία της πόλης και όχι μόνο.

Εντός του κτιρίου, εκτός των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του φροντιστηρίου, αυτό που διαφοροποιεί σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα για τα φροντιστήρια είναι οι άνθρωποι. Η διεύθυνση, η γραμματεία και όλοι οι συνεργάτες-καθηγητές αποτελούν όχι μόνο τη λύση σε κάθε εκπαιδευτικό ζήτημα, αλλά και τους συμπαραστάτες-εμψυχωτές των μαθητών στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων τους.

Την επιτυχία, φυσικά, εξασφαλίζει και η εξειδίκευση και η συνεχής ενημέρωση των συνεργατών. Έμπειροι, δοκιμασμένοι καθηγητές, με «βαριά» βιογραφικά, αποτελούν την εγγύηση για την επίτευξη των στόχων όλων των μαθητών, όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία 50 χρόνια στα δεκάδες φροντιστήρια του εκπαιδευτικού ομίλου «ΝΕΟ».

Το «ΝΕΟ Φροντιστήριο Αιγάλεω» αποτελεί ένα από τα τελευταία δημιουργήματα του παλαιότερου και μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της χώρας, που συμπληρώνει μάλιστα φέτος 50 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του στο κέντρο της Αθήνας το 1968!

Υπολογίζεται, μάλιστα, ότι πάνω από 60.000 σημερινοί επιστήμονες, πέρασαν από τα θρανία του, όλα αυτά τα χρόνια!

Σήμερα αριθμεί 74 εκπαιδευτικές μονάδες και πιο συγκεκριμένα 45 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και 29 κέντρα μελέτης homework.

Στα εκπαιδευτήρια αυτά φοιτούν πάνω από 5.500 μαθητές και διδάσκουν περίπου 600 εκπαιδευτικοί!

Μπορεί τα νούμερα να είναι -από κάθε άποψη- εντυπωσιακά, αλλά είναι η ουσία που παραμένει αναλλοίωτη!

Η ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών εξασφαλίζεται από την μέθοδο επιτυχίας «νέο», που συνοψίζεται στα εξής:

* Συγκρότηση ομοιογενών και ολιγομελών τμημάτων
* Προσωπικός υπεύθυνος καθηγητής, μέντορας, ανά μαθητή
* Ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών που συνοδεύεται από πρακτική άσκηση στο χώρο του φροντιστηρίου
* Εκδόσεις φροντιστηριακών βιβλίων
* Συνεχής αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου
* Επαγγελματικός προσανατολισμός
* Διαπροσωπική ενημέρωση και επικοινωνία

Η έναρξη δραστηριοποίησης του ομίλου στην περιοχή του Αιγάλεω, συνοδεύεται και από μια σειρα από προσφορές που κάνουν την πρόταση «ΝΕΟ Φροντιστήριο Αιγάλεω» ακόμα πιο ελκυστική και προσιτή σε όλους! Μάθε περισσότερα εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;