iOS 12: Πότε θα κυκλοφορήσει το νέο update της Apple και για ποιες συσκευές ισχύει;
Το iOS 12 παρουσιάστηκε εχθές μαζί με τα νέα iphone!

Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του iOS 12 εχθές.

Η χθεσινή παρουσίαση του κολοσσού της τεχνολογίας, Αpple, έφερε στο προσκήνιο ένα apple watch, τρεις νέες συσκευές τηλεφώνων και παράλληλα ανακοινώθηκε νέο λογισμικό, όπως μάθαμε, το iOS 12.

Τσέκαρε εδώ τις νέες συσκευές!

Το iOS 12 θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατά την παρουσίαση του iphone XS και από ότι φαίνεται δε θα χρειαστεί να αγοράσει κάποιος τις νέες συσκευές για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει το εν λόγω λογισμικό.

Το λογισμικό έρχεται με νέα χαρακτηριστικά όπως ομαδικές ειδοποιήσεις, τα Memoji και σύμφωνα με τους ειδικούς θα προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στους χρήστες που διαθέτουν παλαιότερες συσκευές.

Οι χρήστες μπορούν από τώρα να χρησιμοποιήσουν την beta έκδοση του iOS 12 που θεωρείται καλύτερη από τι iOS 11 αλλά η επίσημη κυκλοφορία είναι στις 17 Σεπτεμβρίου, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο καθώς η Apple επιλέγει να λανσάρει το νέο της λογισμικό, συνήθως λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του. Σύμφωνα με χρήστες του διαδικτύου που δοκίμασαν τη beta έκδοση, είδαν διαφορά στην ταχύτητα των συσκευών τους και πιστεύουν πως όντως θα δουν όλοι βελτίωση μόλις αναβαθμίσουν τις συσκευές τους.

Οι συσκευές που θα μπορούν να υποστηρίξουν το λογισμικό θα είναι από το iphone 5s και μετά, φτάνοντας στις τελευταίες, νέες συσκευές που παρουσιάστηκαν.

Το iOS 12 θα συνοδευόταν κανονικά και από μια εφαρμογή που αφορούσε το group Facetime αλλά από ότι φαίνεται θα καθυστερήσει και θα είναι διαθέσιμο κατά πάσα πιθανότητα τον Οκτώβριο με την κυκλοφορία του iphone XR.

Αναμένουμε λοιπόν!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;