Iphone XS: Τι ώρα θα παρουσιαστούν οι νέες συσκευές της Apple;
Μεγάλη αγωνία για το επίσημο λανσάρισμα των νέων συσκευών!

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου Iphone XS και των υπολοίπων συσκευών που θα λανσάρει η Apple.

Όλοι οι θαυμαστές της εταιρείας ανυπομονούν για την παρουσίαση που θα γίνει στην Καλιφόρνια στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας 8 το απόγευμα) και αναμένεται να γίνει χαμός με τις νέες συσκευές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Τιμ Κουκ θα παρουσιάσει τρεις νέες συσκευές στο κοινό (είναι εξάλλου η ναυαρχίδα της Apple οι συσκευές τηλεφώνου), ενώ αναμένεται να δούμε ένα νέο apple watch αλλά και κάποια ipad.

Οι διαρροές κάνουν λόγο για μεγάλες οθόνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν αναρτηθεί σε διάφορα site όπως το Independent και άλλα, το νέο iPhone θα ονομαστεί Iphone XS αλλά τίποτα δεν επιβεβαιωμένο ακόμη και θα έχει  οθόνη 5,8 ιντσών και τεχνολογίας OLED.

Το iPhone XS Max θα είναι το δεύτερο μοντέλο, όπως αναφέρεται, και θα έχει  OLED οθόνη που  θα φτάνει στις 6,5 ίντσες. Βασικά η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να είναι η κορυφαία της Apple καθώς κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Το iPhone XSR είναι η τρίτη συσκευή που θα λανσάρει η εταιρεία όπως αναφέρουν ξανά οι διαρροές που έχουν προκύψει και ενδέχεται να έχει οθόνη  6,1 ιντσών αλλά τεχνολογίας LCD προκειμένου να μειωθεί το κόστος .Η συγκεκριμένη συσκευή αναμένεται να αγγίξει τα 900 δολάρια στις Η.Π.Α. και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα.

Πολλά ακούγονται και έχουν διαρρεύσει, αλλά όλες οι απορίες θα λυθούν στην επίσημη παρουσίαση που θα γίνει στην αίθουσα Steve Jobs στο Cupertino της Καλιφόρνιας. To event θα μπορούν να το παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω Twitter όπως ανακοινώθηκε στα social media!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;