Φοιτητική ζωή και καθαριότητα: 5 tips για να μην τα βρεις σκούρα!
Τα έχει αυτά η φοιτητική ζωή!

Η φοιτητική ζωή δεν είναι ένα απλό παιχνίδι αλλά περιλαμβάνει πολλά κομμάτια με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς.

Η φοιτητική ζωή έχει ξεκινήσει αλλά εσύ ακόμη ψάχνεις να βρεις τη σειρά σου αλλά και πως να διαχειριστείς τη νέα κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που κάνουν έναν φοιτητή αυτό που είναι, είναι το σπίτι του. Η καθαριότητα του σπιτιού σου είναι σημαντική και δε χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς ιδιαίτερα.

Αυτά είναι τα tips για να μην τα βρεις σκούρα:

#1.Πλαστικά ποτήρια και πιάτα!

Μιλάμε για σωτήρια λύση όταν έχεις καλεσμένους στο σπίτι. Προμηθεύσου από κάποιο μαγαζί τα απαραίτητα και βάλ’τα σε ένα ντουλάπι. Χρησιμοποίησε τα όταν έχεις επισκέψεις. Πλέον υπάρχουν σε πολλά σχέδια και χρώματα, οπότε δε θα σου θυμίζουν παιδικό πάρτι όπως τότε που ήταν όλα λευκά.

#2.Χρωμοπαγίδα.

Άλλη μια λύση για το πλυντήριο. Μπορείς να βάλεις πολλά χρώματα μαζί και αυτό το μαγικό χαρτάκι και να μη χρειαστεί να περιμένεις για να πλύνεις ξεχωριστά τα λευκά από τα χρωματιστά. Διαβάζουμε πάντα οδηγίες ε;

#3.Σπρέι με μαλακτικό.

Αν θες ο χώρος σου να μυρίζει υπέροχα, τότε πάρε ένα μπουκάλι με απλικατέρ, βάλε νερό μέσα και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σου μαλακτικό. Ψέκασε τις κουρτίνες σου και ο χώρος θα μυρίζει λες και έχεις μόλις σφουγγαρίσει.

#4.Όταν μαγειρεύεις να πλένεις τα πιάτα.

Όταν έχεις ετοιμάσει το φαγητό σου στην κατσαρόλα και αυτό βράζει, μπορείς να πλύνεις ότι έχεις χρησιμοποιήσει για να μη μαζευτούν μετά πολλά.

#5.Η σκούπα και τα φαράσι είναι φίλοι μας.

Δε χρειάζεται να βάζεις πάντα την ηλεκτρική σκούπα σε δράση. Η απλή σκούπα μπορεί να σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις και είναι εύκολη αλλά και γρήγορη διαδικασία. Μη ξεχνάς να σκουπίζεις τακτικά γιατί η σκόνη θέλει μονιμότητα.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή στο εξωτερικό: 5 λόγοι για να σκεφτείς σοβαρά τη μεγάλη αλλαγή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;