Burger Fest | Αθήνα 2018 - Τα Burger Houses που συμμετέχουν στη μεγάλη φετινή γιορτή!
Συναντιούνται όλα στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, για το Burger Fest | Αθήνα 2018, το μεγαλύτερο food festival της πόλης!

BFoundation proudly presents:

Burger Fest | Αθήνα 2018

Burger Houses

Παρασκευή έως Κυριακή
14 – 16 Σεπτεμβρίου

Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.
Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι

Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή 17:00 – 00:00
Σαββάτο 13:00 – 00:00
Κυριακή 13:00 – 00:00

Γενική Είσοδος: 5€ [Με Μπύρα]

Η μεγάλη γιορτή του burger για 3η φορά στην Αθήνα!

Το Burger Fest της Αθήνας, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της πόλης επιστρέφει για το 2018 από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. σε ένα απολαυστικό burgeroτριήμερο που θα μας μείνει αξέχαστο. Η μεγάλη γιορτή του burger που μέσα σε μόλις 2 διοργανώσεις έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την πρωτεύουσα, θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου του Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές προκειμένου να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Το κάθε Burger House έρχεται με ένα menu διαμορφωμένο (και προσαρμοσμένο τιμολογιακά) σε συνδυασμούς που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση αποκλειστικά στο Athens Burger Fest! Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς – vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers από κρέας κροκόδειλου και kobe beef.

Στο χώρο του Festival θα υπάρχουν τα περίπτερα των:

Ap Burgers
Τα ανεπανάληπτα signature burgers του Άκη Πετρετζίκη σε περιμένουν στο Burger Fest 2018! Χειροποίητα buns ζυμωμένα με μπίρα και ψαγμένοι συνδυασμοί υλικών και… μυστικών, σου χαρίζουν την απόλυτη street food εμπειρία!

Εβόρα
Κατευθείαν από τη Βόρεια Ελλάδα, οι γνωστοί άγνωστοι Εβόρα χτυπούν για ακόμη μια φορά!!! Ιδιαίτερες γεύσεις κρεάτων όπως Βουβάλι και Αγριογούρουνο σε διάφορες παρασκευές που θα σας ταξιδέψουν γευστικά μέσα από τη δική μας οπτική γωνία, στον κόσμο του Street Food Life! Μια ξεχωριστή βορειοελλαδίτικη πρόταση, προερχόμενη από Σέρρες και Θεσσαλονίκη, βασισμένη στα εξαιρετικά κρέατα του νομού Σερρών. Μην και δεν το δοκιμάσεις!

Fafolias Chameleon Food
New entry μπεργκερόφιλοι μας! Ο Fafolias, μια νέα ομάδα από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σαν χαμαιλέων θέλει να ετοιμάζει πιάτα ανάλογα με τα υλικά που βρίσκει. Μια απλή ανάγνωση του μενού και αμέσως ξεκινήσαμε να μετράμε τις μέρες αντίστροφα! Bao Duck Burger, Donut burger, crispy -sticky chicken burger …δεν περιγράφουμε άλλο.

GOODY’S BURGER HOUSE
“Εδώ και 4 δεκαετίες σταθερή αξία για τους burger-όφιλους, τα Goody’s Burger House μύησαν το ελληνικό κοινό στον όρο “burger”. Μαζί μας ξανά στο Burger Fest ‘18 | Αθήνα! Say cheese!”

Hurry Up Street Food
Εντοπίστε το Hurry Up Street Food και δοκιμάστε τις extreme δημιουργίες του chef Χάρη Μπονάνου. Διαφορετικές αλλά comfort γεύσεις bao burger με τα πιο ποιοτικά και φρέσκα υλικά που συνδυάζουν τις κουζίνες της Κούβας, της Ιαπωνίας και της Ελλάδας. Πληροφορίες λένε ότι το bao με γαρίδες, καπνιστό μοσχαρίσιο λουκάνικο, λάχανο kimchi και μαρμελάδα chipotle είναι απόλυτα εθιστικό. Hint. Όλα τα ψωμιά ζυμωμένα από τα χεράκια τους.

Juicy Grill
Το Juicy Grill, ο περσινός νικητής των βραβείων του φεστιβάλ, θα είναι και πάλι μαζί μας με σκοπό να προσφέρει ευχαρίστηση και απόλαυση, τόσο στα μάτια, όσο και στον ουρανίσκο μας! To κορυφαίο burger house με τα trademark πιάτα που φέρνουν δάκρυα στα μάτια και την αναλλοίωτη ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια ταξιδεύει και φέτος από τον Χολαργό στο Burger Fest 2018.

The BIG KAHUNA
Οι αγαπημένοι μας ΑΦΟΙ ΚΑΧΟΎΝΟΓΛΟΥ (TheBigKahuna), ξαναγυρνούν στον τόπο που ξεκίνησαν όλα το 2016 για να μας καταπλήξουν με γεύσεις που πάνω απ’ όλα ιντριγκάρουν τον ουρανίσκο μας! Στόχος τους να φτιάξουν τα πιο ανορθόδοξα exotic burgers που γεύτηκε ποτέ αυτή η πόλη…!

Ο Λόρδος
Ένα burger για αρχόντους… για σκέτους λόρδους! Το burger με χειροποίητο ψωμάκι και μπιφτέκι του Lordos 24h και το πλήρες μενού με όλους τους κλασικούς συνδυασμούς για ένα απολαυστικό μπιφτεκόψωμο είναι η τίμια επιλογή στο φετινό Burger Fest ’18 | Αθήνα.

“MeatLab”
Το “MeatLab”, η πρώτη “Sandwich Fabrica” κρεάτων για πρώτη φορά στο Burger Festival. Με έδρα στο Κουκάκι και σε συνεργασία με το “Franklyn Smokehouse”
υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία κρεατικών γεύσεων. Ψωμιά γλυκοπατάτας, χειροποίητο ψωμί ατμού τύπου “bao” , καραμελωμένες πανσέτες, καπνιστά Pulled Pork και πολλά αλλά θα βρίσκονται στο Burger Festival για ενα μοναδικό γευστικό ταξίδι

Mikaello
Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενήσουμε για 3η χρονιά τo γλυκύτατο team του Mikaello και τα εξαιρετικής ποιότητας Homemade Burgers στο Burger Fest ‘18 | Αθήνα! Το μότο τους «Για να νιώθουμε καλά, πρέπει να τρώμε σωστά» είναι κάτι που σίγουρα πρέπει όλοι μας να ασπαστούμε.

PAX BURGERS
«Η απόλυτη πρόταση της πόλης για αυθεντικό Νεοϋρκέζικο burger. Homemade burgers με 100% φρέσκο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, φρέσκες τηγανιτές πατάτες και άλλες street food προτάσεις. Φρέσκα υλικά και μοναδικές συνταγές σε ένα urban περιβάλλον των paxburgers».

Po’ Βoys ΒΒQ
To PΟ’ΒΟΥS ΒΒQ με το αυθεντικό Southern BBQ και τα σιγοκαπνιστά Low and Slow κρέατα του έρχεται στο Burger Fest Αθήνα 2018 για να μαγέψει τους ουρανίσκους μας. Brisket, Short Ribs, Spare Ribs, Pork Belly και Pulled Pork και όλα αυτά σε burgers! Σταματάμε να περιγράφουμε άλλο γιατί ήδη μας τρέχουν τα σάλια! Δοκίμασε τα και θα μας θυμηθείς!

Tarantino
Το Burger Fest ’18 | Αθήνα υποδέχεται τo πιο συζητημένο νέο StreetFood σποτ της συμπρωτεύουσας. Το Tarantino κατεβαίνει με στόχο να μας εκπλήξει με τις σαλονικιώτικες προτάσεις του. Από Pulled Pork, Beef Brisket μέχρι και 100% Black Angus Burgers – ααανυπομονούμε!!!

Couleur Locale
Φέτος στο Burger Fest Athens 2018 έχουμε νέα παρέα!! Τailor made cocktail από το Couleur Locale! Το αγαπημένο μας στέκι στην πόλη, έρχεται να μας δείξει τι εστί δροσερά cocktail και πόσο ταιριάζουν με τα λατρεμένα μας burger.

Κι επειδή χρειάζεται και το γλυκό μετά το Burger και τα Cocktail στο χώρο θα βρίσκονται τα:

Da Vinci
Gelato για όλα τα γούστα έρχεται να μας προσφέρει το Da Vinci για μετά τα μπεργκεράκια μας. Και για τους πιο απαιτητικούς ο ένας και μοναδικός πειρασμός – vaflaki. Η μέρα δεν τελειώνει με burger αλλά με γλυκό οργασμό στους ουρανίσκος μας!

Lukumades
Lukumades σε δημιουργικές παραλλαγές έρχονται στο BurgerFest για να μας γλυκάνουν και να ομορφύνουν κι άλλο αυτή την μέρα γεμάτη ακολασίες!

Το festival κλείνει με το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου burger house για το Burger Fest | Αθήνα 2018 και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Burger Fest και στο Facebook Event για ανακοινώσεις, διαγωνισμούς και εκπλήξεις!

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:
https://www.viva.gr/tickets/festival/palio-amaksostasio-osu/burgerfest-2018/

Τιμές Εισιτηρίων:
Γενική Είσοδος – Φοιτητικό, Ανέργων, Πολυτέκνων με 1 μπύρα | 4€ [Μόνο Προπώληση]
Γενική Είσοδος – με 1 μπύρα | 5€
Γενική Είσοδος – 3ημέρου με 1 μπύρα | 10€

Αιτήσεις – Συμμετοχές | burger houses:
M: 6907903093
E – mail: info@burgerfest.gr

Burger Fest | Αθήνα – Info
Πού: Αμαξοστάσιο
Πότε: 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018
Πόσο: 5€ [με μπύρα]/ Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 12 ετών
Διοργάνωση: BFoundation
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Στάθης Αγγελάκος – Τ: 6943258864

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:00
Σαββάτο 13:00 – 00:00
Κυριακή 13:00 – 00:00

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;