Serena Williams: Έξαλλη σπάει τη ρακέτα της και φωνάζει στον διαιτητή! (video)
Ποιος είδε τη Serena Williams και δεν τη φοβήθηκε;

H Serena Williams είναι πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή μέσα!

Η γνωστή αθλήτρια του τένις, Serena Williams, εμφανίστηκε εξαιρετικά εκνευρισμένη στο δεύτερο σετ απέναντι στην 20χρονη αθλήτρια, Naomi Osaka, αλλά δεν της έφταιγε η παίκτρια.

Η Serena Williams νευρίασε με τον διαιτητή του αγώνα καθώς εκείνος θεώρησε πως η αθλήτρια δεχόταν νοήματα από τον προπονητή της. Πήρε ποινή και από τα νεύρα της έσπασε τη ρακέτα της πετώντας με δύναμη στο γήπεδο.Αφού της επιβλήθηκε η ποινή, εκείνη φώναξε στο διαιτητή και του είπε πως δεν είναι από τα άτομα που κλέβουν και πως εκείνος είναι κλέφτης επειδή θέλει να της πάρει τη νίκη μέσα από τα χέρια. Τον κατηγόρησε για σεξιστικές τακτικές και του ανέφερε αρκετά θυμωμένη πως όταν τα κάνουν αυτά οι άνδρες δε γίνεται τίποτα.

Η Serena Williams έχασε τον αγώνα και η Naomi Osaka κατέκτησε το πρώτο της γκραν σλαμ αλλά και στην απονομή δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, καθώς ο κόσμος γιούχαρε τη νεαρή αθλήτρια και τότε η Serena στάθηκε στο πλευρό της και είπε στον κόσμο να σταματήσει και να την αφήσει να χαρεί την πρώτη της νίκη.

Πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στο πλευρό της και δικαιολόγησαν τη συμπεριφορά της, αλλά υπήρξαν και εκείνοι που θεώρησαν πως δε θα έπρεπε να κάνει λόγο για σεξισμό και πως στον υγιή αθλητισμό δε χωρούν τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Δες μερικά tweets που αφορούν τον αγώνα:

Δες το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
3'
75 - 68
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
11 - 9
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;