Φοιτήτρια ψάχνει προσωπικό για να τη βοηθήσει στο... πανεπιστήμιο!
Πλάκα μας κάνουν;

Είναι δύσκολο να είσαι φοιτητής και για αυτό πρέπει να έχεις έναν μπάτλερ για να σε βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές σου, έτσι δεν είναι;

Μια είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφορά σε μια φοιτήτρια που αναζητά προσωπικό 12 ατόμων για να τη βοηθήσει να περάσει ομαλά τα χρόνια της στο πανεπιστήμιο (μπαμπά ελπίζω να διαβάζεις!).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η άγνωστη κόρη ενός Ινδού δισεκατομμυριούχου αναζητά τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την ομάδα προσωπικού στην πολυτελέστατη έπαυλη της. Η φοιτήτρια που ξεκίνησε τις σπουδές της στο St.Andrews (πανεπιστήμιο της Σκωτίας), χρειάζεται έναν μπάτλερ, καμαριέρες, σεφ, κηπουρό και εννοείται πως κάθε φοιτητή συμπάσχει!

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως γνωστοποιήθηκε μια αγγελία μέσω του πρακτορείου Silver Swan με σκοπό την αναζήτηση προσωπικού αλλά σε επικοινωνία της Sun, δεν έκαναν κάποιο σχόλιο.

Οι απορίες που έχουν δημιουργηθεί είναι πολλές! Ισχύει; Δεν ισχύει; Ποια είναι αυτή η άγνωστη κοπέλα; Θα βρει τελικά το προσωπικό που χρειάζεται; Και άλλα πολλά!

Αν όντως είναι σε αναζήτηση ελπίζουμε να βρει αυτό που ψάχνει γιατί ο σοφέρ είναι απαραίτητος για τις πρώτες μέρες στη σχολή!

Δες και αυτό: 10 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες για τους άνδρες τους κι εκείνοι εύχονται να τα σταματήσουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;