Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα Σελήνη στην Παρθένο
Τι λένε οι Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018 για το ζώδιό σου και τη νέα εβδομάδα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Νέα Σελήνη στην Παρθένο

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας έχει ως βασικά της φαινόμενα τη Νέα Σελήνη και την αλλαγή θέσης της Αφροδίτης.

Αλλά ας εστιάσουμε στις προβλέψεις της εβδομάδας, στην Νέα Σελήνη που σχηματίζεται την 9η ημέρα του 9ου μήνα (Σεπτεμβρίου) και στις 9μμ.

Τρία 9, ίσως δεν είναι απλή «σύμπτωση»…

Κάθε νέο φεγγάρι, είναι μία νέα ελπίδα, μία νέα προσδοκία.

Μόνο που εδώ τα βήματα είναι προσεκτικά και προγραμματισμένα…

Αναλύοντας λίγο περισσότερο τα στοιχεία της Νέας Σελήνης, μπορούμε να αναφέρουμε πως αφορά την έναρξη ενός κύκλου με αρκετό άγχος λόγω της φύσης του ζωδίου. Κάθε Νέα Σελήνη είναι ένα γέννημα, μία νέα αρχή. Προσφέρει τον σπόρο και έρχεται να συμβολίσει την νέα ζωή που κυοφορείται μετά από το βαθύ σκοτάδι της χάσης της Σελήνης. Σκοτάδι και τέλος μαζί, δηλώνουν την ανάγκη να σβήσουμε το χθες και να στοχεύσουμε στο αύριο.

Τι είναι όμως «το αύριο»;

Σημαίνει να θέτουμε ξανά το σπόρο να βλαστήσει ο στόχος, το όνειρο, το όραμα για μία καλύτερη πορεία στη ζωή μας.

Και ο σπόρος αυτού του νέου κύκλου της Σελήνης στην 17η μοίρα της Παρθένου, εμπεριέχει τα εξής χαρακτηριστικά:

– Ο ωροσκόπος του χάρτη της Νέας Σελήνης είναι σε ένα δύσκολο σταθερό αστέρα και φέρνει αρχικά δυσκολία, απογοητεύσεις μετά από αποτυχημένες προσπάθειες. Προφανώς, αντικατοπτρίζει και τον απόηχο από το δύσκολο καλοκαίρι που περάσαμε…

– Η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί λιγότερο πρακτική και περισσότερο ονειρική αίσθηση. Ωστόσο, υπάρχει προσγειωμένη αντίληψη σε ό,τι οραματιζόμαστε να υλοποιήσουμε. Μπορεί να έχουμε ευμετάβλητη διάθεση όμως, και κάποιες αμφιβολίες για τους στόχους μας.

– Ο Ερμής στην Παρθένο, εξακολουθεί να στηρίζεται από τον Κρόνο και τον Ουρανό, επομένως έχουμε ισορροπημένη εκλογίκευση σε ό,τι σχεδιάζουμε.

– Η Αφροδίτη έχει μόλις περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου με πάθος θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την αγάπη και την ικανοποίηση. Ξαφνικές αλλαγές, απρόοπτα και απώλειες, δίνουν τέλος πλέον σε ανώφελες σχέσεις.

– Ο Άρης είναι στην τελευταία ζωδιακή μοίρα του Αιγόκερου και σύντομα θα απελευθερώσει την δυναμική του, από ό,τι μας ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες. Θα επανέλθει η ταχύτητα στις αποφάσεις και η τόλμη στη δράση μας.

– Τέλος, ο Δίας υποστηρίζει την Νέα Σελήνη, τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα και στο σύνολό της τη Νέα Σελήνη.

Επομένως, συμπερασματικά θα έλεγα πως ο νέος κύκλος του φεγγαριού, για τον μήνα αυτό, προμηνύει θετικές εξελίξεις, προϋποθέσεις προόδου, ανάπτυξη έργου με μεθοδικότητα και προσοχή, υλοποίηση ονείρων αν έχουμε σχεδιάσει σωστά τον βηματισμό μας και εξέλιξη σε πολλά επίπεδα.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο και φιλόσοφο, Ντέην Ρουντγίαρ, η Νέα Σελήνη περιγράφεται ως έκρηξη ηφαιστείου, που απελευθερώνει το ενεργειακό της δυναμικό, ωθώντας την δημιουργική μας δύναμη και φέρνοντας αναγέννηση. Η θέληση για ολότητα, πληρότητα, σπάει τα συμπλέγματα που μας περιορίζουν ή εμποδίζουν.

Ας ευχηθούμε ο νέος αυτός κύκλος, μακριά από τις δυσκολίες του καλοκαιριού, να δώσει ώθηση σε ό,τι προσπαθούμε να επιτύχουμε.

Όλα κατ’ ευχήν για τον καθένα μας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Οι συμβουλές μας για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο σύμφωνα με τα βασικά δεδομένα της εβδομάδας

Κριός

Νέο ξεκίνημα για σας, στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν. Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.

Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.

Χαρείτε την ερωτική σας ζωή, ή ένα χόμπι, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

Ταύρος

Ευνοϊκή η Νέα Σελήνη προς το ζώδιό σας, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί στον δεύτερο δεκανό ή δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες εκεί. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας. Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από την αρχή, σε νέα βάση, τη σχέση σας! Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται πλέον.

Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον καθημερινό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Δίδυμοι

Τα θετικά στην Νέα Σελήνη, που δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική και μάλιστα θα σας βοηθήσει ο Ερμής στην Παρθένο. Αλλά ας είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις που μοιάζουν ιδανικές. Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, είναι η δύναμή σας, αφού μπορείτε να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.

Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους και μικρές εξορμήσεις, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.

Η Νέα Σελήνη προκαλεί και ένταση, κατά συνέπεια μία κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;