Μy Style Rocks: Εμφανίστηκαν οι 11 κοπέλες που θα συμμετέχουν στο reality (video)
Το Μy Style Rocks ξεκινά!

To «My Style Rocks» ξεκινά και είναι τελείως ανανεωμένο!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει τα ηνία της παρουσίασης και η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τον αγαπημένο, Στέλιο Κουδουνάρη, τη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, θα κρίνει τις 11 κοπέλες που έχουν σκοπό να εντυπωσιάσουν με τις στιλιστικές επιλογές τους.

Νομίζεις πως θα αναγνωρίσεις εύκολα τη Μαρία Μανδάνα του My Style Rocks;

Μέσω της σελίδας του ΣΚΑΙ, στο instagram, είδαμε το trailer για το νέο κύκλο της εκπομπής My Style Rocks και τα 11 κορίτσια φανερώθηκαν. Για μια ακόμη φορά θα δούμε εντυπωσιακές παρουσίες και έξαλλα outfits που θα διχάσουν την κριτική επιτροπή και όλοι περιμένουμε να δούμε αν θα βρεθεί μια αντίστοιχη Ραμόνα και μια Ιωάννα Τούνη.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου ή αλλιώς Queen Dina, στάθηκε μπροστά από την επιτροπή και υποδέχτηκε τις 11 νέες κοπέλες που θα κονταροχτυπηθούν για να αποδείξουν πως το δικό τους στιλ είναι αυτό που πραγματικά είναι άξιο αντιγραφής.

Το «My Style Rocks» κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 16:00 ενώ την Παρασκευή θα έχουμε και το γνωστό βραδινό gala.

Δες το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

11 νέες κοπέλες έρχονται να μοιραστούν μαζί μας τα στιλιστικά τους concepts! Άραγε, θα αντέξουν την σκληρή κριτική; ? •• Stay tuned to @skaitv.gr ✨ My Style Rocks, πρεμιέρα Δευτέρα 10/9 στις 16:00, στον ΣΚΑΪ? #SkaitvGR #NeoProgrammaSkai #MyStyleRocks @konstantinaspyropoulou @dimitrisargyropoulos @betty_maggira @stelioskoudounaris @grmystylerocks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις

Δες και αυτό: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκίνησε γυρίσματα στο My Style Rocks και πήρε και δωράκι! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;