Last minute tips για όσους ετοιμάζονται να φύγουν για ταξίδι!
Ετοιμάζεις ταξίδι αλλά είσαι πραγματικά έτοιμος;

Ένα ταξίδι είναι ιδανικό για όλους αυτούς που θέλουν να «σπάσουν» τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξεφύγουν.

Είτε επιλέξεις να κάνεις ένα ταξίδι κάπου κοντά, είτε σε κάποιον προορισμό του εξωτερικού, πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν κάποια tips της τελευταίας στιγμής που πρέπει να δώσεις προσοχή.

Last minute tips για εσένα που ετοιμάζεσαι να φύγεις!

1.Αν το μέσο που θα χρησιμοποιήσεις είναι το αεροπλάνο, φρόντισε να έχεις ετοιμάσει όλα τα κατάλληλα έγγραφα που χρειάζεσαι. Ταυτότητα, διαβατήριο, boarding pass και ότι άλλο σου ζήτησε η αεροπορική εταιρεία να εκτυπώσεις. Βάλ’ τα σε έναν φάκελο και μετά αμέσως στην τσάντα σου.

2.Αν ταξιδεύεις με πλοίο πρέπει να έχεις έτοιμο το εισιτήριο σου και την ταυτότητα σου. Από εκεί και έπειτα πρόσεχε τη βαλίτσα σου αλλά και τους επιτήδειους που κυκλοφορούν στο λιμάνι και είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν «βοήθεια».

3.Αν ταξιδεύεις με ΚΤΕΛ δε χρειάζεται να ανησυχείς για έγγραφα. Απλά χρειάζεσαι την ταυτότητα σου. Επίσης αν επιλέξεις να ταξιδέψεις με ΚΤΕΛ τσέκαρε τις προσφορές που κάνουν με τα εισιτήρια.

4.Αν ταξιδεύεις με αμάξι είσαι άρχοντας και δε σε νοιάζει τίποτα. Εκτός και αν κάνεις road trip εκτός χώρας, οπότε θα χρειαστείς όλα τα επίσημα έγγραφα που δείχνουν ποιος είσαι για να σε ελέγξουν στα σύνορα.

5.Στη βαλίτσα πάρε μόνο απαραίτητα. Ρούχα, φορτιστές, καλλυντικά (αν είσαι γυναίκα) κι υποδήματα. Σαμπουάν, κρέμες και πετσέτες θα βρεις στον προορισμό σου. Μη φορτώνεσαι με μη αναγκαία πράγματα.

6.Φάε πριν φύγεις για ταξίδι γιατί μπορεί ξαφνικά να σε πιάσει πείνα και να μην βρίσκεις κάτι που να σου γεμίζει το μάτι.

7.Φόρτισε το κινητό σου και στην τσάντα σου βάλε τον φορτιστή γιατί μπορεί να τον χρειαστείς.

8. Πάμε μαζί: Φορτιστής, ταυτότητα, πορτοφόλι, διαβατήριο, χρήματα, κάρτα τραπέζης και χαρτομάντιλα! Αυτά είναι άκρως απαραίτητα όταν φεύγεις για ταξίδι.

9.Αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο και δεν έχεις βαλίτσα, αλλά μόνο χειραποσκευή, κάνε το check in σου ηλεκτρονικά και πας κατευθείαν στην πύλη σου για να μην περιμένεις.

10.Με όποιον τρόπο και αν ταξιδέψεις, μη ξεχάσεις να έχεις μαζί σου τσίχλες ή κάποιο χάπι για τη ναυτία γιατί μπορεί να το χρειαστείς.

Δες και αυτό: Ταξίδι: Όταν οι μεγάλες προσδοκίες συναντούν την πραγματικότητα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
45'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
45'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;