Θα μας τρελάνει τελείως! Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί κατεβαίνει στην πολιτική;
Πόσα πράγματα θα κάνει πια;

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είναι ένας από τους παίκτες του Power of Love που απέκτησε φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, αλλά έτσι συμβαίνει παντού.

Ο πρώην παίκτης του Power of Love από την αρχή έδειξε πως είναι ένας άνθρωπος που δε φοβάται να μιλήσει και πως ότι έχει να πει θα το πει, για αυτό και συχνά υπήρχαν εντάσεις με τους συμπαίκτες του. Όμως, ο Σωκράτης κατάφερε να βρει τον έρωτα στα μάτια της Κυριακής Τσανικίδη και το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί και ευτυχισμένο.

Power of Love: Η Τζούλια έκανε τα αποκαλυπτήρια και είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ!

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί αποφάσισε μέσω Instagram να δεχτεί ερωτήσεις από τους θαυμαστές του, με σκοπό να τις απαντήσει. Μια από τις ερωτήσεις που του τέθηκε ήταν αν θα τον δούμε στο Survivor 3 και δήλωσε πως ανυπομονεί να συμμετάσχει ενώ συχνά πυκνά τον βλέπουμε να πηγαίνει γυμναστήριο και να τρώει πιο υγιεινά, με αποτέλεσμα να αφήνει να εννοηθούν πολλά.

Μια ερώτηση που έγινε στον πρώην παίκτη, όμως, μας άφησε άφωνους, καθώς όταν ρωτήθηκε αν ισχύει η φήμη πως του έγινε πρόταση να ασχοληθεί με την πολιτική, εκείνος απάντησε πως ισχύει και πως τον προσέγγισαν εκπρόσωποι κόμματος και πως το σκέφτεται σοβαρά.

Έχει βάλει σκοπό της ζωής του να τρελάνει τους πάντες! Πόσα πράγματα θα κάνει πια;

Δες και αυτό: Power of Love: Η Κυριακή μπαίνει στο «My Style Rocks» και η Μαρίνα είναι ήδη σε σχέση;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;