The Handmaid's Tale: Είδαμε τη σειρά και είναι όντως σκληρή!
Η σειρά Τhe Ηandmaid's Τale δε θα σε αφήσει σε ησυχία!

Οι σειρές είναι η απόλυτη συντροφιά όταν επιστρέφεις σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα!

Τον τελευταίο καιρό ψάχναμε να βρούμε μια σειρά που θα μας κρατούσε σε αγωνία και θα μπορούσαμε να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτείς λίγο διαφορετικά. Έπειτα από συζητήσεις με φίλους κι γνωστούς, η απόφαση πάρθηκε. Η σειρά The Handmaid’s Tale (ανήκει στο δίκτυο Hulu) θα ήταν εκείνη που θα έβρισκε μια ξεχωριστή θέση στις νύχτες μας.

Ξεκίνησε να προβάλλεται το 2017 και αναμένουμε να δούμε την 3η σεζόν το 2019.

Η σειρά σε πιάνει στον ύπνο! Και δεν πρόκειται για αστείο. Το πρώτο επεισόδιο είναι αρκετά σκληρό και οι σκηνές δε θα αρέσουν σε πολλές γυναίκες. Αλλά όλα έχουν βαθύ νόημα και χρειάζεσαι νεύρα από ατσάλι για να διαχειριστείς την πλοκή της σειράς.

Η πλοκή είναι ιδιαίτερη καθώς βρισκόμαστε στο 2018 αλλά ξαφνικά ο κόσμος και πιο συγκεκριμένα μια πολιτεία της Αμερικής αλλάζει με σκοπό να δημιουργήσει ένα καλύτερο κόσμο. Γυναίκες χρησιμοποιούνται για σκοπούς τεκνοποίησης, άνδρες αναλαμβάνουν το ρόλο των αρχηγών και γενικά υπάρχει μεγάλη αγωνία. Κάθε επεισόδιο που τελειώνει σε αφήνει με πολλά αναπάντητα ερωτήματα με αποτέλεσμα να προχωράς γρήγορα στο επόμενο επεισόδιο.

Ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς είναι η June. Η γυναίκα αιχμαλωτίζεται από την ομάδα των αρχηγών-ανδρών και εκπαιδεύεται σε ένα ειδικό σχολείο με σκοπό να μάθει πως να υπηρετεί οικογένειες που δε μπορούν να τεκνοποιήσουν. Αυτό γίνεται παρά τη θέληση της! ΑΚΡΑΙΟ! Μαζί της είναι και άλλες γυναίκες.Η June καλείται να μείνει στο σπίτι ενός από τους αρχηγούς και να κάνει όλα αυτά που της ζητούν. Σε αυτό το σημείο να σου πω πως έχει οικογένεια και προσπαθεί να βρει τρόπους να δραπετεύσει.

Η σειρά έχει πολλά κομμάτια που αναφέρονται στη θρησκεία, στον νέο τρόπο ζωής αλλά κάνει και λόγο για καταστάσεις που έχουν προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στη σημερινή κοινωνία. Στην ουσία αυτό που προσπαθούν να πετύχουν όσοι δημιούργησαν αυτόν τον σκληρό κόσμο είναι να εξαλείψουν κάθε είδος ελευθερίας.

Αν είσαι από τα άτομα που αντέχει να δει σκληρές καταστάσεις αλλά και να προβληματιστεί, τότε πρέπει να δεις τη σειρά The Handmaid’s Tale! Αλλιώς καλύτερα να την αποφύγεις γιατί είναι πραγματικά σκληρή!

Δες το trailer:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δες και αυτό: 5 λόγοι για να δεις ΣΗΜΕΡΑ τη σειρά «La casa de papel»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;