Αναζήτησε εργασία χρησιμοποιώντας τους σωστούς τρόπους!
Μπορείς να βελτιώσεις το κυνήγι για να βρεις την κατάλληλη δουλειά!

Προσπαθείς καθημερινά να βγεις μπροστά τον τομέα που αφορά την εργασία αλλά βλέπεις πως για κάποιον λόγο δε βρίσκεις αυτό που ψάχνεις και θες να ανακαλύψεις τι ευθύνεται για αυτό.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να βρεις εργασίας και ίσως απλά να μην τους είχες σκεφτεί:

1.Μίλα με γνωστούς.

Πολλές φορές το λεγόμενο «mouth to mouth» λειτουργεί καλύτερο και από on line διαφήμιση. Μίλα με φίλους και γνωστούς, ενημέρωσε τους πως αναζητάς εργασίας και ίσως ακούσουν κάτι στη δική του τη δουλειά ή από κάποιον άλλον φίλο τους.

2.Χρησιμοποίησε τα social media .

Τα socila media μπορούν να σε βοηθήσουν αρκετά. Κατά καιρούς, πολλές εταιρείες αναρτούν αγγελίες που αφορούν στην αναζήτηση προσωπικού και ενημερώνουν τον κόσμο για τις θέσεις που θέλουν να καλύψουν.

3.Πάρε τηλέφωνο!

Αντί να στείλεις ένα «ξερό» βιογραφικό, πάρε τηλέφωνο και μίλησε με την γραμματέα ή το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού. Ενημέρωσε τους για τη διάθεση σου και την κίνηση σου να στείλεις βιογραφικό.

4.Στείλε βιογραφικά σε εταιρείες που δεν αναζητούν προσωπικό.

Γιατί όχι; Συνήθως κρατούν ως back up τα βιογραφικά που τους έρχονται και μόλις ανοίξει κάποια θέση, κοιτούν τι είναι διαθέσιμο.

5.Κάνε τη σωστή αναζήτηση για να βρεις εργασία!

Μπορείς να ψάξεις σε διάφορες μηχανές αναζήτησης, να βγεις στο δρόμο βόλτα και να κοιτάξεις αν υπάρχει κάποια ανακοίνωση αφισοκολλημένη, μπορείς να γράψεις τα σωστά keywords και να βρεις αυτό που ψάχνεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Linkedln και να δεις αν υπάρχει διαθέσιμη εργασία στον τομέα που σε ενδιαφέρει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
46 - 40
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;