ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ: Σπούδασε με τους καλύτερους!
Γίνε σπουδαστής στο Ι.Ε.Κ. ΠΑΣΤΕΡ και διεκδίκησε το μέλλον σου, στο No.1 IEK της Β. Ελλάδος!

Και να που ήρθε η μεγάλη στιγμή που πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Για την ζωή και την… καριέρα σου! Ένα είναι το σίγουρο, αν θες να ανοίξεις τον δρόμο σου, πρέπει να κάνεις ένα πράγμα: “Σπούδασε με τους καλύτερους”!

Στο ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, η φράση αυτή έχει γίνει αξίωμα. Η φιλοσοφία του ομίλου άλλωστε επικεντρώνεται στη βιωματική γνώση και θέτει ως στόχο να γίνει ο σπουδαστής ένας άριστος επαγγελματίας που θα αποκτήσει τα απαραίτητα ανταγωνιστικά προσόντα και να κατακτήσει την επαγγελματική του αποκατάσταση.

Ξέρεις τι είναι αυτό που σε ενδιαφέρει ή ακόμα δεν είσαι και τόσο σίγουρος; Δεν χρειάζεται άγχος! Με ειδικότητες και τομείς όπως: Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική, Στέλεχος τουριστικών μονάδων, Νοσηλευτική, Αισθητική, Ποδολογία, Κομμωτική, Προπονητική, Τομέας Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών, Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών, Τομέας παιδαγωγικών, Τομέας Τουρισμού και Εστίασης, Τομέας Οπτικοακουστικών σπουδών, Αθλητική Δημοσιογραφία & Δημοσιογραφίας, Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης, Τομέας Μηχανικών κ.ά., πολύ δύσκολα δε θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Απέκτησε όλα τα απαραίτητα εφόδια τα οποία θα σε οδηγήσουν στο να γίνεις περιζήτητος και να διαπρέψεις.

Στο ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ σπουδάζεις το επάγγελμα σου σ’ ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον 5.000τμ με άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης.

Εργαστήρια πληροφορικής πλήρως εξοπλισμένα με Η/Υ τελευταίας τεχνολογίας, κουζίνες μαγειρικής και αρτοζαχαροπλαστικής επαγγελματικών προδιαγραφών, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, studio αισθητικής προσώπου, σώματος και ποδολογίας, εργαστήριο κομμωτικής, αίθουσα spa με επαγγελματικά προϊόντα και εξοπλισμό που χρησιμοποιούν επαγγελματίες κομμωτές, μικροβιολογικό εργαστήριο, εργαστήριο οδοντοτεχνίας και studio ηχοληψίας υποστηρίζουν την άρτια εκπαιδευτική κατάρτιση σου.

Στο πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνονται 4 εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης από εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς και φυσικά ένα εξάμηνο Πρακτικής Άσκησης που θα σε βάλει στο κλίμα της εργασίας αποκτώντας την απαραίτητη εμπειρία που θα φανεί πολύ χρήσιμη στην καριέρα σου.

Κι αν συναντήσεις δυσκολίες, μη φοβάσαι τίποτα. Στο ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ ο σπουδαστής και οι ανάγκες του βρίσκονται στο επίκεντρο. Πέρα από την εξατομικευμένη καθοδήγηση και φροντίδα από τους καθηγητές, λειτουργεί πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, ώστε να λύνεις τις απορίες σου και να συνεχίζεις ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών μπορείς να έχεις τη βοήθεια ειδικών συμβούλων για κάθε μαθησιακό, κοινωνικό ή και ψυχολογικό θέμα που μπορεί να αντιμετωπίσεις.

Και το καλύτερο δεν το ξέρεις ακόμα… Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ γιορτάζει τα 50 χρόνια και προσφέρει 50 υποτροφίες, για να έχεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Κάλεσε στο 2310281282 και πάρε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, σήμερα!

Μην περιμένεις άλλο!

Μάθε περισσότερα εδώ και ξεκίνα τις σπουδές σου!

Κέντρο εγγραφών
Τσιμισκή 45
54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 281 282

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;