Έμαθες πως το αγόρι της κολλητής σου την απατά; Δες τι πρέπει να κάνεις!
Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά!

Η κολλητή σου είναι ο άνθρωπος που θέλεις να βλέπεις κάθε φορά που κάτι δυσάρεστο ή κάτι εξαιρετικά καλό συμβαίνει στη ζωή σου! Είναι ο άνθρωπος που έχει σταθεί δίπλα σου στα καλά και στα άσχημα με όλους τους πιθανούς τρόπους και θα συνεχίσει να το κάνει χωρίς να ζητήσει τίποτα για αντάλλαγμα.

Πολλές φορές η ζωή μας τα φέρνει έτσι και μαθαίνουμε πράγματα που δε θέλαμε ποτέ να ξέραμε. Εσύ έμαθες πως το αγόρι της κολλητής σου έχει απιστήσει και δε ξέρεις τι να κάνεις.

Πρώτα από όλα θέλει ψυχραιμία. Μη ξεκινήσεις τις δραματικές σκηνές και σκέψου. Πρέπει να είσαι σίγουρη για αυτό που έμαθες και να έχεις απτές αποδείξεις. Είναι σημαντικό. Α! Και μην τον αντιμετωπίσεις εσύ… είναι θέμα της κολλητής σου και κανενός άλλου.

Αφού επιβεβαιωθείς, πρέπει να της το πεις και να μην κρύψεις τίποτα. Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη οδός που μπορεί να ακολουθήσεις και είναι αυτή που θα φανερώσει ακόμη περισσότερα.

Μπορεί στην αρχή να μη θελήσει να το αποδεχτεί και εσύ οφείλεις να το σεβαστείς, αλλά θα είσαι στο πλευρό της, όποια απόφαση και αν πάρει. Μη χρησιμοποιήσεις άσχημο λεξιλόγιο και προσπάθησε να της δείξεις πως δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.

Αλλά να ξέρεις πως πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής και να μην κρύψεις τίποτα.

Δες και αυτό: Οι άνδρες ερωτεύονται ΑΜΕΣΩΣ γυναίκες με αυτά τα χαρακτηριστικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;