Φθινόπωρο: 5 πράγματα που λατρεύουμε και 5 που μισούμε!
Ας καλωσορίσουμε το φθινόπωρο... Την εποχή με τα δύο πρόσωπα!

Και να που ήρθε η νέα εποχή του χρόνου. Το φθινόπωρο. Που μπορεί να είναι μια καινούρια “αρχή”, αλλά έρχεται με αυτή την πίκρα που συνοδεύει την έξοδο από το καλοκαίρι.

Για το καλωσόρισμα όμως ας δούμε 5+5 πράγματα που αγαπάμε και μισούμε. Ό,τι απαιτεί δηλαδή αυτή η τόσο μπερδεμένη εποχή.

5 πράγματα που λατρεύουμε

1) Τα φθινοπωρινά βράδια

Πόσο όμορφα νιώθεις όταν βάζεις στο κρεβάτι σου μία ελαφριά κουβέρτα για να την παλέψεις με την ψύχρα το βράδυ; Που αγκαλιάζεις λίγο πιο σφιχτά αυτόν που έχεις δίπλα σου για να ζεσταθείς και δεν ακουμπάτε απλώς πατούσες όπως κάνατε όλο το καλοκαίρι;

2) Οι ζεστοί καφέδες

Ο πρώτος ζεστός καφές φωνάζει φθινόπωρο. Και είναι σαν ζεστή αγκαλιά, όταν πηγαίνεις νυσταγμένος στη δουλειά ή τη σχολή.

3) Ο ήχος της βροχής

Ας χτίσουμε μαζί μια εικόνα. Φθινοπωρινό απόγευμα κι εσύ αραχτός στον καναπέ. Απόλυτη ησυχία. Και ξαφνικά αρχίζει να βρέχει. Κλείσε τα μάτια, άνοιξε το τζάμι και άκου τον ήχο της βροχής. Όνειρο.

4) Βράδια με φίλους στο σπίτι

Το φθινόπωρο είναι από τις πιο όμορφες περιόδους για να αράξεις με τους φίλους σου στο σπίτι, να πιείτε μπύρες και κρασιά και να παίξετε επιτραπέζια.

Λίγο που γύρισες από τις διακοπές και θες παρέα, λίγο που δεν ξέρεις αν θα βρέξει και δεν ψήνεσαι να γίνεις μούσκεμα, λίγο που ακόμα ο καιρός επιτρέπει άραγμα στα μπαλκόνια… Μείνει σπίτι και θα περάσεις τέλεια.

5) Πρώτη φορά ζακέτα

Η νέα εποχή, είναι και καινούρια αρχή. Και η καινούρια αρχή είναι πάντα όμορφη.

Όταν λοιπόν νιώθεις αυτό το πρώτο γαργαλητό του αέρα και τρέξεις να βάλεις μια ζακέτα (παρόλο που από κάτω φοράς σορτσάκι), θα ξέρεις πως κάτι καινούριο ξεκινά. Κάντο όμορφο.

Δες τα πέντε πράγματα που δε γουστάρουμε καθόλου το φθινόπωρο, στην επόμενη σελίδα

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;